in

До цих знаків Зодіаку незабаром гроші будуть плисти рікою: хто вони

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які цього тижня зможуть озолотитися. Вони отримають подарунок долі, скориставшись яким поліпшать своє життя.

Овен

Астрологи вважають, що Овнам неймовірно пощастить на роботі. Ви зможете отримати несподівану надбавку до зарплати. Крім цього, начальство може виписати вам дуже щедру премію, що точно підніме вам настрій.

Насолоджуйтесь успіхом, але не поспішайте витратити всі гроші на дрібниці і веселощі. Часом грандіозний зліт варто святкувати максимально тихо. Так ви не привернете увагу ворогів і заздрісників, які точно почнуть замишляти проти вас щось підступне, якщо зрозуміють, що ви занадто розслабилися.

Близнюки

Близнюки можуть отримати спадщину або виграти в лотерею. Тобто великі гроші звалятися на них з небес. Робити для цього щось їм не потрібно. Однак важливо, щоб Близнюки з вдячністю прийняли цей подарунок долі, тому що в іншому випадку дуже скоро вони можуть втратити ці гроші.

Терези

Зазначений період принесе вам фінансове процвітання. Ймовірно, ви зіткнетеся з новими можливостями для збільшення доходу. Не соромтеся проявляти ініціативу в питаннях фінансів і розглядати варіанти інвестицій або розширення бізнесу.

Емілі Ратаковські та Тіна Кунакі влаштували відверту фотосесію у мініатюрних бікіні на Карибах

«Раденька, що дурненька» — путіністка Корольова в безглуздому образі станцювала на фоні Кремля