in

«Раденька, що дурненька» — путіністка Корольова в безглуздому образі станцювала на фоні Кремля

50-річна співачка-зрадниця Наташа Корольова, яка забулася про своє українське походження, активно вихваляючи правлячу верхівку Кремля в той момент, коли Путін віддає наказ знищувати її Батьківщину, осоромилась перед росіянами.

Зовсім нещодавно опальна артистка представила нову музичну композицію, де цинічно заявила, що вона «made in Russia», що в перекладі означає «зроблена в Росії». Однак, творіння не увінчалося успіхом і її почали критикувати навіть віддані прихильники, яких вона має в країні-окупант. На цьому путіністка не зупинилася і вирішила розбавити цей витвір черговим роликом, який розмістила на своїй сторінці в Інстаграм.

В кадрі одіозна співачка постала в кумедному образі, де нагадує клоуна: яскраво-червоний спортивний костюм, а поверх нього наділа довгий пуховик і золотаві чоботи-козаки. На голові в Корольової волосся накручене в дрібні неохайні кучері, які нагадують, швидше за все, копну сіна. На відео вона рухається на тлі Кремля і наспівує стрічку із нової пісні «Ой, Наташа».

В коментарях російські прихильники висміяли Наташу за безглуздий лук:

  • «Позор, пенсія на носі»
  • «Для Росії це зараз перебір!»
  • «Цирк поїхав, а клоуни залишились!»
  •  «Не йде зовсім. Клоун Кльопа»
  • «На клоуна схожа»

Читайте також: Емілі Ратаковські та Тіна Кунакі влаштували відверту фотосесію у мініатюрних бікіні на Карибах

До цих знаків Зодіаку незабаром гроші будуть плисти рікою: хто вони

Сопонару в образі скандальної Фаріон, а Кошовий — нардепа Тищенка: зірки «Вечірнього Кварталу» презентували промо-ролик з новорічного випуску