in

«Такі обидва розпусники!» Білик розказала з ким її було краще у ліжку — Коляденком чи Дікусаром

Ірина Білик і Дмитро Коляденко регулярно підігрівають чутки про возз’єднання цієї екстравагантної зіркової пари, проте ніхто з них офіційно не підтвердив той факт, що вони знову разом.

Народна артистка виходила заміж п’ять разів і цивільний шлюб із Коляденком, безперечно, був одним із найскандальнішим в українському шоу-бізнесі. Артисти були разом з 2004 по 2006 рік і після гучного розставання Ірина зізнавалася, що їхнє життя було сповнене сварок, які нерідко переростали у бійки. Дмитро навіть погрожував опублікувати інтимні фото колишньої.

Проте, з часом обоє охолонули, і починаючи із минулої зими все частіше з’являються разом на публіці, зізнаючись один одному у коханні.

Ірина Білик і Дмитро Коляденко

Ще одними яскравими стосунками був шлюб Ірини з хореографом Дмитром Дікусаром. Вони одружилися у 2007 у Ріо-де-Жанейро і виглядали чудовою парою. Проте їхня сім’я протрималася недовго і в 2010 році зірки вирішили розлучитися.

Ірина Білик і Дмитро Дікусар

Нещодавно в ефірі «Нашого радіо» ведуча Лєра Товстолєс спровокувала гостю на відверту розмову і попросила відповісти з ким все-таки краще Ірині було у інтимному плані — Коляденком, чи Дікусаром? «О! Вони офігенні обоє. Дівчата, скажу відверто – такі обидва розпусники. Прекрасні спогади», – поділилася спогадами співачка.

Читайте також: Ірина Білик зізналася, чи продовжує спілкування з незнайомцем, який зробив їй пропозицію на концерті

«Тато, а правда, що тебе тітка помацала за попу, а попа штучна?» — Кіркоров поскаржився, що його дітей дражнять у школі

Приходько, Остапчук чи Верба: хто очолює рейтинг найскандальніших зірок у 2023 році