in

Приходько, Остапчук чи Верба: хто очолює рейтинг найскандальніших зірок у 2023 році

Від початку повномасштабного вторгнення скандали в українському шоубізнесовому просторі стали вже звичним явищем. Дехто з зірок використовує скандали як піар-стратегію, але є і такі, що зіпсували свою репутацію випадково або просто не вміють тримати язик за зубами. Хто саме увійшов до рейтингу найбільш скандальних персон у 2023 році — розповідаємо в нашому матеріалі.

Анастасія Приходько

Співачка не потрапляє у скандали сама — але з радістю коментує провали інших зірок, виступаючи своєрідним «маркером моралі». Вона обирає найрезонансніші випадки і їй абсолютно байдуже про кого висловлюватися — про Потапа, Меладзе чи Брежнєву. Вочевидь, артистка таким чином привертає до себе увагу — і це виглядає як продуманий піар-хід. Однак така стратегія може погано позначитись на іміджі Приходько. Адже є ризик, що люди перестануть сприймати Анастасію як окрему одиницю і матимуть негативні асоціації з її ім’ям.

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська

Цього року шоумен та ведучий Володимир Остапчук і його молода дружина Катерина Полтавська стали ледве не найскандальнішою парою в українському шоу-бізнесі. Так наприклад, Полтавська неодноразово хамила підписникам та осоромилася через безпідставні ревнощі до чоловіка на його фан-зустрічах. А сам Остапчук ославився в ЗМІ через свої надто сумнівні виїзди за кордон під час воєнного стану. Шоумен не раз запевняв, що виїздив заради проведення благодійних заходів. Але насправді він проводив за кордоном лише корпоративи. Зараз Володимир вже не ризикує так гастролювати — принаймні, не робить цього публічно. Також Остапчук потрапляв в скандали і через своє зашкварне YouTube-шоу, на якому він разом з запрошеними гостями обговорював питання гігієни жінок і не тільки. Колега Володимира навіть сказав про нього таке: «Володя повірив у себе, але насправді без редакторів, телевізійного піару та топових телепроєктів він нецікавий. У нього немає бізнесової хватки, він не відчуває потреб глядача«.

Слава Камінська

Співачка та колишня учасниця гурту «Не Ангели» потрапляла в скандали через свою неоднозначну політичну позицію. Адже Камінська відома як прихильниця тези «какая разница» — вона свідомо відмовлялася переходити на українську мову та навіть не збиралася повертатися на Батьківщину. Аж раптом у листопаді співачка випустила україномовну дуетну пісню. Таке бажання «всидіти на двох стільцях одночасно» дуже обурює українських слухачів. Більше того — артистка, живучи за кордоном, зовсім не розуміє потреб, настроїв та переживань української аудиторії. А отже, непорозуміння між співачкою та слухачами тільки зростає. Також про Камінську ширяться чутки про її чисельні романи з впливовими бізнесменами.

Юлія Верба

Українська блогерка осоромилася у 2023 році, мабуть, більше за усіх. Це сталося завдяки її скандальній заяві про те, що «президент не казав їй донатити». У той час як багато українських зірок відкривали збори коштів для бійців ЗСУ, Верба хизувалася дорогими подарунками самій собі — діамантами, квартирами та автомобілями. Цим блогерка викликала осуд з боку своїх шанувальників та обурення багатьох медійних людей. Втім, блогерка намагалася спокутувати свою провину, подарувавши захисникам автівки для евакуації поранених. Але як виявилося, ці автівки були ледь не радянських часів та абсолютно не придатними для евакуації. Також Юлія Верба приховує свого нареченого — подейкують, що це не просто так. Адже за чутками, її обранець має не аби які скелети у шафі — попри свою заможність та перспективність.

Читайте також: Сопонару в образі скандальної Фаріон, а Кошовий — нардепа Тищенка: зірки «Вечірнього Кварталу» презентували промо-ролик з новорічного випуску

«Такі обидва розпусники!» Білик розказала з ким її було краще у ліжку — Коляденком чи Дікусаром

«Разом ідемо до перемоги!» — Потап після «продуктивного часу» в Дубаї, відправився в сонячну Іспанію