in

Ірина Білик зізналася, чи продовжує спілкування з незнайомцем, який зробив їй пропозицію на концерті

Українська співачка Ірина Білик, яка нещодавно перебувала в гастрольному турі містами України, розповіла в яких стосунках наразі перебуває з чоловіком, який покликав її заміж.

На одному із її концертів — артистку покликали заміж прямо під час виступу. Незнайомець піднявся на сцену з величезним букетом троянд та, ставши на одне коліно, розгорнув перед нею скриньку з обручкою. Чоловік пообіцяв для артистки любов та вірність, а також поставив для неї найголовніше запитання — чи стане вона його дружиною.

В інтерв’ю для радіо «Мелодія FM» артистка детальніше розповіла про свого таємного прихильника та похизувалася розкішною обручкою, яку чоловік одягнув на її палець. Наразі зірка активно спілкується з цим «молодим, красивим і класним хлопцем».

«Ми зараз домовилися спілкуватися… Він дуже приємна людина. Я не відмовляюсь від спілкування, кави. Для сексу – ми незнайомі. Мені ще треба місяць-два з ним розмовляти й пити каву. Довго», — зізналася Білик.

Ірина Білик продовжує спілкуватися з незнайомцем

Як виявилося, її обранця звуть Микола і він є власником салону краси у Тернополі, звідки й сам родом. Також вона поділилася, що каблучку вона вирішила носити щодня, хоч вона й виявилася менша на чотири розміри, але має особливе гравіювання. А ще Ірина зауважила, що у її закоханого є всі шанси на перемогу.

«Він зробив тут напис. Мені ще потім, через день, моя директорка сказала, що тут написано «Не одинокая я». Я тепер завжди буду її носити. Я вирішила, що якщо я зараз вільна, у мене нікого немає, то нехай у мене буде чоловік, ну хоч один з прихильників! Миколо, мій чоловік і наречений, привіт!», — зазначила співачка.

Читайте також: Ксенія Мішина засвітилася в компанії відомого ведучого: їм приписують роман

Лопасті зовсім усохли: вид охлялої Волочкової в купальнику шокував прихильників

«Голова свині»: пропагандистка Симоньян принизила «Міс Всесвіт Україна» та оббрехала ЗСУ