in

«Тато, а правда, що тебе тітка помацала за попу, а попа штучна?» — Кіркоров поскаржився, що його дітей дражнять у школі

Путініст Філіп Кіркоров, який на схилі років вирішив омолодитися за допомогою пластичних операцій, регулярно стає об’єктом глузування в Мережі.

Як виявилося, терпіти критику доводиться не лише самому співаку — найгірше доводиться його дітям-підліткам, які змушені віддуватися через безглузді витівки скандального батька. Як відомо, 56-річний артист поодинці виховує двох спадкоємців — 10-річного сина Мартіна та 12-річну дочку Аллу-Вікторію, які з’явилися на світ завдяки сурогатній матері.

У такому віці діти особливо гостро переживають булінг з боку ровесників, і навіть елітні навчальні заклади у цьому плані є винятком. «У нас непроста ситуація, діти ростуть без мами. У школі вони стикаються з розмовами, які відбуваються на кухні батьків, і це створює для них певні труднощі…», — поскаржився примадон.

Кіркоров виховує двох дітей

«Тату, а правда, що тебе тітка помацала за попу, а попа штучна? Як із цим жити, вона ж тебе взяла за попу? Я не можу, мене хейтять у школі», — навів приклад глузувань, які переживають у навчальному закладі його діти. «Бути нащадками зірки — це дуже непроста місія», — підсумував Кіркоров.

Читайте також. «Щоб переконалася, що все справжнє!»: Кіркоров розстебнув ширинку і тицьнув в обличчя Собчак свій збільшений агрегат

Тельцям — хороший фінансовий дохід, а Дівам — варто відмовитися від алкоголю та фаст-фудів: Гороскоп на 12 грудня

«Такі обидва розпусники!» Білик розказала з ким її було краще у ліжку — Коляденком чи Дікусаром