in

Тельцям — хороший фінансовий дохід, а Дівам — варто відмовитися від алкоголю та фаст-фудів: Гороскоп на 12 грудня

Астрологи підготували гороскоп на 12 грудня 2023 року для кожного знаку Зодіака. Давайте розглянемо детальніше кожного із них.

Овен

Приділіть нарешті час для рідних та своєї сім’ї. Ви геть закрутилися за роботою і самі потребуєте їхньої підтримки.

Телець

Астрологи прогнозують вам вигідне покращення свого фінансового положення. Однак, чи буде це новий підробіток або ж у вас з’явиться багатий залицяльник — невідомо.

Близнюки

Ваша душа потребуватиме спілкування, тому не варто засиджуватися вдома. Сміливо вирушайте у соціум та заводьте нові знайомства, які підуть вам на руку.

Рак

Прислухайтеся свого внутрішнього голосу, адже саме він допоможе вам досягти бажаних висот.

Лев

Сьогодні все у ваших руках. Тому не зволікайте, а швидше проявляйте активність і вам вдастяться привести свою команду до неабиякого успіху.

Діва

Варто налагодити відносини зі своєю другою половинкою. Прийшов час потішити її квітами, замовити номер у готелі та разом прийняти теплу ванну. Це позначиться в майбутньому на ваших стосунках.

Терези

Зверніть увагу на своє здоров’я та на те, чим ви харчуєтеся упродовж усього дня. Негайно припиніть зловживати алкоголем та фаст-фудом. Краще сядьте на дієту.

Скорпіон

Завтра у вас з’явиться інтерес до таких тем, які раніше ну зовсім вас не цікавили. Це стане хорошим початком відкрити для себе щось нове.

Стрілець

Вам необхідно ретельно задуматися про плани на майбутнє. Чітко задайте собі мету і рухайтеся до неї. Перш ні отримати те, що бажаєш — необхідно ретельно потрудитися.

Козоріг

У вас намічається активний день. Вам з ретельною уважністю потрібно ставитися до фінансових витрат та обдумувати усі незаплановані покупки. Ви ризикуєте залишитись без грошей.

Водолій

Тиждень лише розпочався, а сил у вас вже немає. І лінь візьме над вами сьогодні верх, тому краще проведіть цей день за розмовами.

Риби

Вам сьогодні вдастяться знайти нестандартні рішення проблем, які давно ніхто не міг вирішити. Керівництво буде в захваті від ваших думок та дій.

Ексколега Зеленського Олена Кравець отримала понад 27 млн гривень з держбюджету на свій авторський проект

«Тато, а правда, що тебе тітка помацала за попу, а попа штучна?» — Кіркоров поскаржився, що його дітей дражнять у школі