in

«Щоб переконалася, що все справжнє!»: Кіркоров розстебнув штани і тицьнув в обличчя Собчак свій збільшений агрегат

56-річний Філіп Кіркоров все ніяк не натішиться своєму омолодженню і при кожній зручній нагоді намагається продемонструвати результати пластичних операцій.

В черговий раз такий шанс представився артисту під час його інтерв’ю скандалістці, яка позиціонує себе як ліберальну журналістку, а за фактом кремлівської поплічниці Ксенії Собчак. Вже на початку бесіди Кіркоров не втримався і, задерши футболку, став хизуватися кубиками преса на животі, що позбавився жиру. При цьому він ніжно обіймав свого пластичного хірурга , роблячи тому двозначні компліменти.

Однак, цього Бедросовичу здалося мало, і він наважився у всій красі продемонстрував свій головний козир – неприродно відстовбурчені сідниці, збільшені настільки, що більшість шанувальників приймають їх за штучні вставки в одяг. Безцеремонно розстебнувши ширинку, співак оголив своє філе, практично тицьнувши задом в обличчя Собчак: «Коли я заплив жиром, то моя найпрекрасніша частина теж запливла і форму втратила. Це природно, розумієш, що це моє? Це все моє!».

Слід зазначити, що журналістка не розгубилася і почала двома долонями лапати силіконове гузно Кіркорова. «Це все тактильно! Хочеться торкатися!» – не приховувала задоволення так звана лібералка.

Читайте також: «Вели, наче бабусю…», – після чергової операції Кіркорова вивели на сцену під руки

Попри рік навчання в Лондоні, старша донька Полякової стала студенткою київського вишу

Наталія Мосейчук «зловила» Максима Галкіна та запросила на інтерв’ю: реакція коміка шокувала