in

Козорогам — вдалий день, а Дівам — зірки радять обережності: гороскоп на 2 квітня для всіх знаків Зодіаку

Астрологи підготували на 2 квітня гороскоп для кожного знаку Зодіака. День, коли почуття мають бути під контролем логіки й розуму: умовно кажучи, сьогодні серцю цілком можна наказати.

Овен

Загалом ситуація складається непогано. Однак, якщо ви відчуваєте невиразну тривогу, постарайтеся знайти її причини: не виключено, що інтуїція просто підказує вам, чого потрібно побоюватися, яких заходів слід вжити, щоб уникнути проблем.

Можуть виникати розбіжності з представниками старшого покоління, не завжди вдається порозумітися з родичами. Вечір — сприятливий час для романтичних побачень, спілкування з коханою людиною.

Телець

День більше підходить для відпочинку, ніж для роботи та активної діяльності загалом. Звичайно, ви можете змусити себе взятися за корисні справи, але навіть найпростіші з них вимагатимуть не менше зусиль, ніж справжній подвиг. Поїздки можуть забирати несподівано багато часу, деякі Тельці дуже нервуватимуться з цього приводу.

Варто зайнятися улюбленою справою — вона підніме настрій, подарує позитивні емоції. Людей творчого складу неодмінно відвідає наснагу. З грошима варто бути обережнішими: ви схильні витрачати набагато більше звичайного, а момент для цього зараз не найкращий.

Близнюки

Вдалий день, і ви можете скористатися широкими можливостями, які він відкриває. Імовірні цікаві та корисні знайомства, зустрічі з людьми, завдяки яким ви зможете найближчим часом реалізувати свої сміливі задуми.

Успіху досягнуть Близнюки, які цього дня займуться організацією розважальних та культурних заходів, вирішенням адміністративних питань. День буде сприятливим із фінансової точки зору. Можливі грошові надходження, вдалими будуть угоди та покупки. Ймовірне повернення старого боргу або отримання цінного подарунка.

Рак

Ви більше займатиметеся чужими справами, ніж своїми власними, але навряд чи переживатимете з цього приводу. Навіть те, що доведеться відкласти заплановані розваги та відпочинок, вас навряд чи засмутить. Гарний настрій, дружелюбність та оптимізм допомагають вам завойовувати симпатії оточуючих, знаходити однодумців та союзників.

Ймовірний і початок нового роману. Сприятливий день для покупок, придбання предметів розкоші. А ось позбавлятися старих речей сьогодні не варто: вам буде важко розлучитися з ними, а якщо ви все ж таки зможете зробити це, то незабаром пошкодуєте.

Лев

Важливо прислухатися до того, що говорять інші, брати до уваги думку, відмінну від вашої. Є шанс отримати важливу інформацію, дізнатися про щось корисне. До того ж, оточуючі будуть дуже вдячні вам за виявлений інтерес, це піде на користь відносинам.

Не бажано обговорювати важливі питання, насамперед щодо фінансів та майна: можуть виникнути серйозні розбіжності. Акуратності вимагає будь-яка робота з документами, тут будь-які помилки можуть спричинити неприємності.

Діва

Намагайтеся не поспішати, не ухвалювати важливих рішень на ходу. День вимагає обережності та холоднокровності, особливо якщо ви зайняті серйозними питаннями та справами, результат яких важливий не тільки для вас. Варто прислухатися до підказок інтуїції: вони виявляються набагато точнішими і кориснішими, ніж поради оточуючих.

Не бажано робити незаплановані покупки, витрачати гроші на речі, у яких ви не впевнені. День підходить для невеликих поїздок, романтичного відпочинку на природі. Улюблена людина порадує приємним сюрпризом.

Терези

На вас чекає сприятливий день, який відмінно підходить для різних справ. Можливе отримання несподіваних, але дуже привабливих пропозицій. Компліментів бракувати не буде, не виключені й любовні зізнання. День якнайкраще підходить для прояву ініціативи, вдалими обіцяють бути будь-які експерименти.

Імовірні грошові надходження та цінні подарунки, на вашу користь вирішаться спірні питання, пов’язані з фінансами та майном. Друга половина дня підходить для спілкування з людьми, з якими пов’язані професійними інтересами.

Скорпіон

Це не найкращий день для роботи, серйозних справ та рішучих дій. Набагато краще він підходить для відпочинку, приємного спілкування, зустрічей із людьми, які вам небайдужі. Приємними та незабутніми будуть романтичні побачення, кохана людина знайде спосіб вас порадувати.

З грошима варто бути обережнішими: ви схильні витрачати занадто багато і не замислюватися про те, чи можете собі дозволити ті чи інші витрати. У другій половині дня стане непросто порозумітися з жінками, розбіжності з ними виникатимуть набагато частіше, ніж зазвичай.

Стрілець

Сприятливий день для спілкування та нових знайомств. У багатьох Стрільців цього дня буде шанс познайомитися з людьми, які допоможуть у вирішенні професійних завдань, виявляться незамінними помічниками та вірними союзниками. Можна обговорювати будь-які питання щодо спільної діяльності та спільних проектів.

Деякі знайомства можуть мати романтичне продовження, але все залежить від вашого бажання. Не бійтеся проявити ініціативу, зробити крок назустріч симпатичній вам людині. Можна зізнаватись у своїх почуттях.

Козоріг

Зірки на вашому боці, удача супроводжує всі ваші починання. Треба відзначити, що успіх буде заслуженим: зараз ви отримуєте нагороду за свою працю, а також можете використати свій досвід та знання. Можуть нагадати про себе старі знайомі, спілкування з ними підніме настрій, разом ви чудово проведете час.

Вдалий день для того, щоб навчитися чогось нового або запозичити корисний досвід. Можна відвідувати майстер-класи та семінари, а також виступати з доповідями: ви, напевно, знайдете зацікавлених слухачів.

Водолій

Розраховувати краще на власні сили: у цей день співпраця навряд чи буде плідною, друзі навряд чи зможуть допомогти вчасно, близьким не вдасться знайти слів підтримки. Але серйозних розбіжностей, суперечок та образ можна не побоюватися: гармонія швидко відновиться, стосунки — налагодяться.

У другій половині дня порадують новини, одержані здалеку, можливі несподівані візити старих знайомих, запрошення у гості. Якщо ви плануєте на цей час подорож, будьте готові до того, що вона триватиме довго і виявиться стомлюючою.

Риби

День приємних розмов, обміну думками, обговорення цікавих питань. При цьому про робочі чи фінансові проблеми розмовляти не варто, краще вибрати теми, не пов’язані з вашими повсякденними турботами. Не завжди вдається порозумітися з жінками, але відкритих конфліктів і суперечок ви не допускаєте, намагаєтеся завжди згладжувати гострі кути.

Можливі дрібні непорозуміння, прикрі помилки. Сьогодні ви більш розсіяні та менш уважні, ніж зазвичай. Добре, якщо поряд буде людина, яка простежить за тим, щоб усе було гаразд.

Таро гороскоп на тиждень з 1 по 7 квітня 2024 року

Гороскоп на 2 квітня 2024 року за картами Таро