in

Зірка серіалу «Останній москаль» у 54-річному віці поповнив лави ЗСУ: актор відправився на фронт

Відомий український актор Володимир Ніколаєнко, який присвятив своє життя для Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, наразі вирушив на фронт. Він встиг зарекомендувати себе, як професіонала своєї справи та патріота Батьківщини. Його акторська гра стала прикрасою таких комедійних картин, як «Останній москаль», «Великі вуйки»,  «Свати 2» та інші.

Артиста призвали до лав ЗСУ у 54-річному віці. Про цю новину розповів його колега — актор Богдан Бенюк, в інтерв’ю для програми «Різні люди».

«Зараз пішли й народні артисти воювати. Ось буквально Володимир Ніколаєнко з однієї гримерки пішов воювати. У 54 роки його призвали. «, — повідомив Бенюк.

Володимир Ніколаєнко вирушив на фронт

Друг також зізнався, що підтримує товариша морально та фінансово.

«Звичайно, намагаємося підтримувати. Але те, що ми збираємо, ми розуміємо, що це точкова підтримка йде, але все одно потрібно це робити», — додав Богдан.

Читайте також: «Для мого тата мене не існує» — дружина Віктора Павліка розповіла про батька, який подав на неї до суду та показала архівні знімки з ним

«Для мого тата мене не існує» — дружина Віктора Павліка розповіла про батька, який подав на неї до суду та показала архівні знімки з ним

57-річна голлівудська акторка Сальма Гайєк вразила Мережу пляжним фото в бікіні