in

Сергій Притула зізнався, що вже пройшов військово-лікарську комісію

Український громадський та політичний діяч, а також засновник благодійного фонду Сергій Притула, зізнався, що наразі проходить військово-лікарську комісію.

Цю новину шоумен сповістив під час розмови зі стендапером Антоном Тимошенко. Варто зауважити, що згідно з українськими законами Притула має право претендувати на «бронь», адже він є батьком трьох неповнолітніх дітей. Але, волонтер вирішив не уточняти при розмові, чи це його особиста ініціатива, чи він отримав повістку.

«У мене сьогодні був чудовий день, я проходив ВЛК. Ще не все, ще завтра», — розповів Сергій.

Притула допомагає ЗСУ

Притула зауважив, що відношення працівників ТЦК його приємно вразило і навіть в лікарні до нього підходили хлопці з черги та дякували за роботу його фонду та допомогу для військовослужбовців. А ще, актор, зізнався, що його лякають нові нововведення в законі про мобілізацію.

«Його толком ніхто не озвучив. Цей закон як творчість Потапа у 2023 році», — зауважив Притула.

Читайте також: Схудлий Леонтьєв уперше за 2 роки вийшов на сцену: відтанцював концерт в оточенні напівголих дівчат з підтанцівки

Близнюкам — віщий сон, а Тельцям — надходження грошей: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 15 січня

«Ти вже так зашкварився, що нічого не допоможе!» — Потап спробував розчулити українців, показавши найцінніший подарунок на Новий рік, але нарвався на хейт