in

«Це ж не мова вбиває українських дітей!» — Лобода шокувала новою цинічною заявою, запевняючи, що цінує свою російськомовну аудиторію

Російськомовна співачка Світлана Лобода здивувала українців новою позицією стосовно війни в Україні.

Нещодавно зірка презентувала для шанувальників новий трек «Метелица», який, як на диво, прозвучав на мові країни-агресорки. Світлана, яка з перших днів повномасштабного вторгнення засудила злочинні дії Кремля та припинила музичну кар’єру в РФ, заявила, що не вважає російську мову — мовою ворога. Це вона аргументувала тим, що ніби то ж «не мова вбиває українських дітей».

В своєму нещодавньому інтерв’ю для «ВВС. Русская служба», артистка заявила, що в подальшому планує писати пісні на російській мові на одному рівні з українськими і відмовлятися від цієї мови не збирається.

«Не російська мова вбиває українських дітей та українських людей. Більшість України розмовляє російською мовою. Російська мова не належить російській владі. Якби тільки російська влада говорила російською мовою, ми категорично цією мовою не говорили б. Але мільйони людей по всьому світу говорять російською мовою. Так трапилось», — промовила Світлана.

Світлана Лобода

Також Лобода висловилась про своїх російськомовних прихильників, яких, за її словами, у неї велика кількість. І вона прийняла рішення, що заради них буде співати на мові країни, яка другий рік знищує українську націю.

«Я продовжуватиму писати пісні українською та російською мовами для російськомовної аудиторії, бо вона велика. Тому що це люди, які мене підтримують, які підтримують мою країну. Я знаю, що питання російської мови сьогодні дуже гостре в Україні. І коли я приїжджаю до України, я завжди розмовляю українською мовою, і інтервʼю даю українською мовою. Але по світу, у Європі, там, де я виступаю, а це Грузія, Арменія, Казахстан, Латвія, я з людьми говорю російською», — додала співачка.

Читайте також: Потап на тлі жорстокого хейту емоційно звернувся до українців з сонячної Іспанії, згадавши, як любить Батьківщину

«Хочеться плюнути йому в обличчя»: Співачка Даша Астаф’єва різко розкритикувала Потапа

«Приєднуйся святкувати разом!» — Іван Дорн на новий рік виступатиме в готелі росіянина