in ,

«Все тільки починається. Ми ще побачимо весь цей пи**ець на власні очі» — музикант-військовослужбовець Андрій Хливнюк поділився прогнозами на війну

З самого початку повномасштабного вторгнення експерти та провісники всіх мастей навперебій ділилися своїми прогнозами щодо закінчення війни в Україні.

Колишній радник президента Арестович, який покинув країну, тішив співвітчизників «інсайдом», що військові дії триватимуть лише «два-три тижні», імениті екстрасенси називали точні дати, запевняючи слухачів, що перемога настане не пізніше літа минулого року. а реальних передумов сподіватися швидке завершення війни поки немає.

Лідер «Бумбоксу» Андрій Хливнюк вважає за краще бути реалістом і не давати шанувальникам марних надій. Музикант з першого дня великої війни служить у лавах ЗСУ, тому добре знає ситуацію зсередини і тверезо оцінює ситуацію. Своїми думками захисник поділився в ефірі YouTube-каналу «Пряма червона».

Андрій Хливнюк на фронті з 24 лютого

«Наш ворог – це не алкаші у шапках-вушанках. Це затяті вороги, які мають людський ресурс і ресурс, на жаль, матеріально-технічний. Для когось це сафарі, хтось свідомо розуміє, що їхня війна – це неправильно, а хтось «Ми за Росію, ми на користь Росії» і весь цей двіж. І наша мета від них відбитися, знищити їх» – констатував військовослужбовець.

На жаль, прогнози Хливнюка щодо закінчення війни не тішать. Співак налаштовує співвітчизників на тривалу боротьбу і навіть припускає варіант, за якого війна триватиме до кінця життя нинішнього покоління. Водночас він акцентує увагу на тому, що не є професійним військовим експертом і не виключає варіанта, за якого Перемога настане найближчими днями.

Музикант тепер і військовослужбовець

«Ми тільки на початку, це навіть ще антракту не було, це лише перший акт. І ми в першому ряду, друзі, ми побачимо весь цей пиз*ець на власні очі. Це лише початок. Це моя особиста думка, я не експерт військовий, може і завтра закінчиться війна, може, через місяць. Але моя думка, що це надовго, як мінімум, на все наше життя з вами», – відверто висловився артист.

Читайте також. «Набагато раніше, ніж прогнозував Арестович» — відомий мольфар назвав дату закінчення війни в Україні

Випивший Галкін на ювілеї Макаревича став хейтити Путіна і Кіркорова поки не втрутилася Пугачова

Анна Трінчер показала свої дитячі фото та зізналася, як страждала від критики через свою зовнішність