in

Випивший Галкін на ювілеї Макаревича став хейтити Путіна і Кіркорова поки не втрутилася Пугачова

Кілька днів тому в Ізраїлі знаменитий співак Андрій Макаревич з розмахом відмітив 70-річний ювілей.

Почесними гостями заходу стали Максим Галкін і Алла Пугачова. В перерві між виконанням своїх хітів під час святкового концерту ювіляр запросив на сцену Галкіна, з яким Макаревич потоваришував ще будучи ведучим кулінарної програми «Смак». Поки іменинник промовляв вступ, згадуючи цікаві моменти їхнього знайомства, гуморист не соромлячись кілька разів випивав з келиха прозору рідину, оголошуючи тости винуватцю торжества.

Сам Макаревич при цьому натякнув, що у бокалі справжня горілка, пригадуючи, що і під час запису «Смаку» гостям завжди наливали справжні спиртні напої. Галкін тим часом геть осмілів і став критикувати Путіна, висміюючи його боягузство і численних двійників.

Галкін випив на концерті Макаревича

Ми так уже пожили з тобою. Навіть я застав справжнього Путіна, уявляєш? Пєсков же проговорився, що під час атаки дронів на Кремль жоден Путін не постраждав. Я думаю, якщо двійників багато, їх же десь тримають разом. Навряд чи їм дають розходитися. Є таке місце під Москвою, і вони там всі разом. І той, з яким ти зустрічався

Після цього 47-річний пародист ще кілька разів пригубив з келиха і став розповідати їхні з Аллою Борисівною сімейні секрети. За його словами, після переїзду в Ізраїль Пугачова намагалася знайти в своїй родословній єврейське коріння і навіть здавала ДНК-тест, аби відшукати у себе єврейську кров. «І ні краплі єврейської крові. На половину росіянка, на половину – полячка», – розсекретив Галкін.

Галкін в гостях у Макаревича

Нарешті, Максим згадав попереднього чоловіка своєї дружини, скандального Філіпа Кіркорова і висміяв його походження, назвавши співака індіанським шаманом:

У той же пакет плюнув Філіп. Я неуповноважений говорити про всі відсотки, бо це може зруйнувати міф про болгарське походження, але по секрету скажу, що на 2% Кіркоров – північноамериканський індіанець

Тут уже не витримала сама Пугачова, яка сиділа у першому ряду — Примадонна вигукнула Галкіну, аби він перестав пити, і перестав виступати, інакше зірве концерт імениннику. Гуморист відреагував у своєму стилі, заявивши, що його дружина хвилюється, оскільки знає, що він «любить випити, зате не бабник».

Читайте також. «Справжня рокерша!» — Пугачова на ювілеї Макаревича відривалася на повну і виглядала ровесницею Галкіна

Бойова травма: Кошовий розповів, як зламав ребро під час візиту на передову

«Все тільки починається. Ми ще побачимо весь цей пи**ець на власні очі» — музикант-військовослужбовець Андрій Хливнюк поділився прогнозами на війну