in

Через 20 років: Іво Бобул і Лілія Сандулеса знову разом

70-річний Іво Бобул зараз переживає другий пік своєї популярності.

З початку повномасштабного вторгнення російськомовний контент поступово зникає з вітчизняного культурного небосхилу, звільняючи місце українському кіно, літературі, музиці. Перші місця хіт-парадів знову займають українські виконавці, причому не тільки молоді, а й визнані метри вітчизняної естради, серед яких — Павло Зібров, Іво Бобул, Ірина Білик та інші.

Автор знаменитого хіта «А липи цвітуть» навіть записав ремікс популярної пісні спільно з молодим музичним проектом KOLABA. Однак, найбільшою несподіванкою стала поява інформації про возз’єднання легендарного дуету Іво Бобул — Лілія Сандулеса. Про це повідомив Telegram-канал МУЗВАР, анонсувавши перший за два десятиліття спільний концертний тур зіркової пари. «Окрім спільного сольника в «Палаці Україна» буде і тур містами України. Наш інсайдер повідомляє, що гучний камбек заплановано на 2024 рік. Буде все, і «Берег любові» і «Пізня зустріч» та ще багато інших хітів», — повідомляє ресурс.

Нагадаємо, народні артисти України Іво Бобул і Лілія Сандулеса були одружені були одружені з 1994 по 2005 рік. Зараз артист живе у четвертому по рахунку шлюбі — із психологинею Наталією, з якою має спільного сина Данила. В одному з інтерв’ю він заявив, що з екс-дружиною не спілкується.

Іво Бобул і Лілія Сандулеса

Читайте також. Першу сім’ю розвалила теща, друга жінка загуляла, з третьою не зійшлися характерами — Іво Бобул вперше зізнався, що йому не треба було одружуватися

Козерогам — шок і страх, Близнюкам — грошова карта, а Дівам — подарунок долі: гороскоп по картах Таро на 20 грудня

Донька Пугачової засвітилася в компанії путініста в Москві