in

Першу сім’ю розвалила теща, друга жінка загуляла, з третьою не зійшлися характерами — Іво Бобул вперше зізнався, що йому не треба було одружуватися

Епатажний український співак Іво Бобул вперше після гучного сексистського скандалу погодився на велике інтерв’ю.

Народний артист України завітав у гості до ведучого радіо «Люкс ФМ» Слави Дьоміна. В ході розмови Іво Васильович пригадав дитинство, проведене на рідній Буковині. Зірковий співак поділився важкими спогадами про роки, проведені у інтернаті — хлопчик народився у багатодітній сім’ї і зростав без батька. Це відобразилося у багатьох комплексах юнака — він зізнався, що завжди відчував себе ніяково з дівчатами через своє матеріальне становище.

«У мене дівчат небагато було…Всі думають, що я такий ловелас. Ні. Я не так одягався, а тоді було зовсім по іншому, треба було кудись піти, а в мене грошей не було», — розказав Іво Бобул, пригадуючи першу невзаємну любов, коли дівчина, яка йому подобалася, пішла з іншим через те, що той був багатим.

Іво Бобул в молодості

Менше з тим, відомо, що артист був одружений тричі, і ні один із шлюбів не зробив його щасливим. «Перший раз, коли я розлучився, там теща зіграла свою роль… До речі, коли син народився, я прийшов у пологовий будинок, вона навіть квіти від мене не брала й узагалі мене до себе не пустила…Другий раз я одружився, їхав на гастролі, а вона загуляла. І я знав із ким, де і як. Чому вона загуляла? Я нормальний мужик. Мабуть, мене не було вдома по три місяці. А молодість грала свою роль», — поділився інтимними подробицями співак.

Іво Бобул і Лілія Сандулеса

У третьому шлюбі зі відомою співачкою Лілією Сандулесою Іво Бобул прожив 10 років, проте і цей союз не витримав перевірки часом. Причиною розлучення артист назвав різні характери його і дружини: «Вона сильна жінка, я не боязкого десятка. Ну, слово за слово. Я намагався згладжувати, але не виходило. Я любив сцену. Я казав, що це моя дружина. Вона мене не зраджує».

Зараз сімдесятирічний Іво Бобул одружений четвертий раз. Його кохана Наталія молодша за нього на 12 років. Пара виховує сина Данила, хрещеним батьком якого є Леонід Кучма. Нинішня дружина Бобула психолог за професією, але співак розповів, що переконав її покинути роботу і зосередитися на вихованні сина. Крім Данила у Бобула є ще дорослі донька Людмила і син Руслан від попередніх шлюбів.

Бобул із теперішньою дружиною Наталією

Читайте також: «Хотіла хайпанути дуже гарно» — український артист Іво Бобул подав у суд на журналістку, яка звинуватила його у сексизмі

Зморшки навколо очей та неохайні брови: Настя Каменських показалася без косметики

«Музика знову внє палітікі?»: Івана Дорна влучно поставили на місце після анонсу російськомовного альбому