in

Донька Пугачової засвітилася в компанії путініста в Москві

Декілька днів тому донька радянської артистки Алли Пугачової, співачка Крістіна Орбакайте, яка так і не висловилась публічно щодо повномасштабного російського вторгнення в Україну, неочікувано повернулася в РФ.

Ще на початку літа 2022 року співачка відправилася в США, де перебувала до нещодавнього часу. На днях донька Примадонни, поділилась відео в Інстаграм, на якому розважає росіян, виступивши на щорічному концерті «Пісня року».Також вона зізналася, що її переповнюють почуття радості від того, що змогла презентувати нову пісню. Разом із нею на одній сцені виступили закоренілі прихильники путінського режиму. Серед них Юрій Антонов, Ольга Бузова, Філіп Кіркоров, Ірина Аллегрова.

Як виявляється, зірка не поспішає покидати країну-агресорку, але за даними росЗМІ, білети на повернення в Америку вже у неї на руках. Перебуваючи в Росії, вона відвідала вечірку Hello Winter Party в отеле «Метрополь» разом зі своїм 25-річним сином Дені.

Крістіна Орбакайте та її 25-річний син Дені

Орбакайте засвітилась в компанії відомих прихильників путінської влади і їй навіть випала можливість сидіти за одним столом з колишнім чоловіком своєї матері — Філіпом Кіркоровим.

Читайте також: Через 20 років: Іво Бобул і Лілія Сандулеса знову разом

Через 20 років: Іво Бобул і Лілія Сандулеса знову разом

Король тепер голий: Balenciaga заборонив продавати речі Кіркорову через його підтримку путінського режиму