in

«Ця людина вмерла для мене назавжди»: Іво Бобул розкрив деталі конфлікту з Василем Вірастюком

Днями відомий співак та народний артист України Іво Бобул  зізнався хто з українських зірок найбільше його образив.

В інтерв’ю для YouTube-каналу Слави Дьоміна музикант розповів про свій конфлікт з Василем Вірастюком, який стався у 2016 році. Тоді спортсмен висміяв Іво Бобула через його іменний номер, котрий знаходиться в одному з готелів у Чернівцях.

Василь Вірастюк висміяв іменний номер Іво Бобула

Про свого кривдника Іво Бобул висловлюється дуже категорично. Так він наголосив, що відмовився спілкуватися з Вірастюком, хоча, насправді, ніколи з ним і не бачився. «Ця людина для мене вмерла назавжди«, — сказав музикант. Слава запитав артиста, чи зможе він вибачити Вірастюка, якщо той перепросить особисто. Іво Бобул відповів так: «Зможу. Я взагалі образи довго не тримаю, а тим більше коли бачу, що людина відома і в голові у неї є не лише вода, а й ще щось, крім води, можливо, вона помилково образила«.

Скандал між Вірастюком та Іво Бобулом відбувся ще у 2016 році. Тоді спортсмен у своєму блозі запостив фото з «іменного номеру Іво Бобула», який він знайшов в одному з чернівецьких готелів. В цій кімнаті знаходились пам’ятні для співака речі — зокрема, сценічні костюми та раритетні світлини. Таке висміювання «номеру-музею» Бобул назвав «знущанням з його здобутків».

«Це не прикол, це дурість. Не треба сміятися над тим, що людина має. Навіщо? У мене ж у Чернівцях квартири немає. І коли приїжджаю, то там живу. Це моя кімната. І там є фотографії з моїми артистами, яких я люблю, є мій шлях, як я починав… Є там щось і старовинне. Наприклад, гітара. Навіщо сміятися?«, — підсумував Іво Бобул.

Читайте також: Першу сім’ю розвалила теща, друга жінка загуляла, з третьою не зійшлися характерами — Іво Бобул вперше зізнався, що йому не треба було одружуватися

«Музика знову внє палітікі?»: Івана Дорна влучно поставили на місце після анонсу російськомовного альбому

Потап на тлі жорстокого хейту емоційно звернувся до українців з сонячної Іспанії, згадавши, як любить Батьківщину