in

Дівам — шанс на мільйон, а Овнів чекають неприємності: гороскоп по картах Таро на 21 грудня

У четверг, 21 грудня, Діви зможуть розбагатіти і домогтися небувалих висот. А Овнів чекають неприємності. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку — дізнайтеся в гороскопі нижче.

Овен

На Овнів чекають неприємності, ви можете затопити сусідів або вляпатися в неприємності, які Вас засмутять. Можливо, вам доведеться витратити велику суму на виправлення помилок. Постарайтеся не впасти у відчай, все можна виправити.

Телець

Тельцям не варто переживати, цей день буде для них максимально сприятливим. Не витрачайте час на дрібниці, використовуйте його для досягнення цілей. У вас усе вийде, головне — почати.

Близнюки

Четверг буде дуже щасливим для Близнюків. Ви можете отримати подарунок від долі, про який ви навіть мріяти не могли. Нарешті всі ваші зусилля і праця будуть оцінені, а в особистому житті на вас чекають кохання і щастя.

Рак

Ракам варто не закриватися в своїй «мушлі». Настав час позбутися статусу відлюдника і домосіда. Окуніться у пригоди і берете з собою кращих друзів.

Лев

Обставини складуться так, що Левам доведеться вийти зі своєї зони комфорту. Не турбуйтеся і пам’ятайте: все, що нас не вбиває — робить нас сильнішими.

Діва

Карти Таро обіцяють Дівам багатство. У цей день ви отримаєте шанс на мільйон, використовуйте його правильно і не пропустіть можливість зірвати куш. Удача дуже мінлива, дійте швидко.

Терези

У цей день Терези можуть відчути самотність. Спробуйте завести нових друзів або налагодити зв’язок з тими, хто від вас віддалився. Не соромтеся визнати, що вам потрібна компанія.

Скорпіон

Скорпіони дізнаються, що ними дуже дорожать. У цей день може трапитися ситуація, з якою зумієте впоратися тільки ви. Це відкриє оточуючим очі, готуйтеся до похвали і слави.

Стрілець

Карти Таро обіцяють Стрільцям всесилля. Ви зможете впоратися з усіма труднощами, для вас вони здадуться дрібницями. Крім цього, в четверг Стрільці отримають дар переконання і зможуть всім довести свою правоту.

Козоріг

Карти Таро обіцяють Козорігам осяяння. Ви можете виявити, що прямо «перед носом» знаходиться відповідь на питання, яке вже давно не дає вам спокою. Приступайте до вирішення свій проблеми і довіртеся своїй інтуїції.

Водолій

Водолії можуть отримати новину, яка поставить їх у глухий кут. Не поспішайте приймати рішення, обміркуйте все кілька разів. Не зайвим буде порадитися з розумними людьми, яким ви довіряєте.

Риби

Риби відірвуться по повній, вони будуть потирати руки і насолоджуватися відплатою. У цей день все нарешті стане на свої місця. Не соромтеся і домагайтеся свого.

Напівгола Волочкова в шапці-вушанці виставила себе посміховиськом на показ

Найсексуальнішій відьмі Голлівуду — 51! Аліса Мілано у свій День народження показала як виглядає без макіяжу