in

Найсексуальнішій відьмі Голлівуду — 51! Аліса Мілано у свій День народження показала як виглядає без макіяжу

Американська актриса Алісса Мілано стала справжньою зіркою після виходу у світ телесеріалів «Всі жінки відьми» та «Зачаровані».

Досі у всьому світі артистку асоціюють із її культовою героїнею — Фібі Холлівелл. Роль відьми виявилася найяскравішою в кар’єрі зірки, а ремейк серіалу «Зачаровані» з новим акторським складом, що вийшов 2018 року, вона прийняла особисту образу.

Аліса Мілано в ролі Фібі Холлівелл

Сама ж Алісса після закінчення у зйомках у «Зачарованих» вийшла заміж вдруге і зосередилася на особистому житті та вихованні дітей — дочці Елізабеллу Ділан та сина Майла Томаса.

Під час другої вагітності актриса сильно погладшала

Ось уже 14 років актриса щаслива у шлюбі зі спортивним агентом Девідом Багліарі. Алісса активно веде свої соціальні мережі, а часто ділиться з шанувальниками сімейними фотографіями.

Аліса Мілано з чоловіком

Голлівудській знаменитості виповнився 51 рік. З цього приводу Алісса виклала фото без макіяжу та фільтрів у своєму Instagram-акаунті. «Сьогодні мій день народження!», — лаконічно підписала публікацію зірка.

Фото: www.instagram.com/milano_alyssa

Десятки тисяч фанатів обсипали сторінку улюбленої актриси привітаннями та компліментами, до яких із задоволенням приєднуємось і ми. З днем ​​народження, Алісса ❤️ Дякуємо за те, що ти подарувала нам нашу ідеальну Фібі!

Читайте також. «Всі жінки відьми» вже не ті: як змінилась трійка сестер Голлівелл через 25 років

Дівам — шанс на мільйон, а Овнів чекають неприємності: гороскоп по картах Таро на 21 грудня

Шість знаків Зодіаку чекає великий успіх цих вихідних