in

«Всі жінки відьми» вже не ті: як змінилась трійка сестер Голлівелл через 25 років

Перша серія культового серіалу «Всі жінки – відьми» вийшла на екрани в далекому 1998 році. Історія про трьох сестер-відьом, наймогутніших і найдобріших в історії, так сильно сподобалася глядачам, що тривала цілих вісім сезонів. Перші три розповідали про те, як з демонами та чаклунами боролися Прю (Шеннен Доерті), Пайпер (Голлі Марі Комбс) та Фібі (Алісса Мілано), проте після смерті Прю у фіналі третього сезону, її місце в трійці посіла Пейдж Меттьюс (Роуз МакГоун).

Через 25 років після виходу серіалу впізнати деяких його головних актрис і акторів стало досить непростим завданням.

Шеннен Доерті (Прю Голлівелл)

Шеннен Доерті зіграла найстаршу із сестер Голлівелл. На момент зйомок першого сезону їй було 27 років, а зараз акторці – 51. Прю гине у заключній серії третього сезону, але мало хто знає, що такий поворот продюсери та режисери вигадали не тому, що хотіли додати гостроти сюжету, а тому, що втомилися справлятися зі складним характером зірки, тож звільнили її.

Доерті продовжила зніматись у кіно, але переплюнути успіх, який їй принесли «Всі жінки – відьми», вона так і не змогла. Будувати кар’єру стало важче у 2015 році, коли в актриси діагностували рак молочної залози. Вона перенесла мастектомію, курс хіміотерапії та радіотерапію. На якийсь час онкологія відступила, але вже 2020-го Шеннен повідомила, що у неї стався рецидив і тепер у неї четверта стадія.

Голлі Марі Комбс (Пайпер Голлівелл)

Комбс почала зніматися у серіалі, коли їй було 24 роки. Він приніс актрисі справжню славу та шалену популярність. Однак, коли остання серія фінального восьмого сезону була показана на екранах, у кар’єрі знаменитості настало затишшя. Проєкти, в яких вона знімалася, не були такими успішними, як «Всі жінки – відьми». Втім, артистка може похвалитися роботами у серіалах «Милі обманщиці» та «Анатомія пристрасті». Зараз Голлі більше займається продюсуванням та благодійністю. Виховує трьох синів.

Алісса Мілано (Фібі Голлівелл)

Роль наймолодшій із трьох сестер-відьом дісталася 25-річній на той момент Аліссі Мілано. Участь у проєкті, як і її колегам, принесла актрисі небувалу популярність. Разом із Голлі Марі Комбс, яка стала її близькою подругою, вона займалася продюсуванням останніх чотирьох сезонів серіалу. Також Мілано спробувала себе у фешн-індустрії та випустила власну лінійку білизни. А ось займатися акторством зірка практично перестала, тож успішні кінопроєкти за її участю ви навряд чи знайдете.

Варто зазначити, що Алісса Мілано активно підтримує Україну у війні з Росією. Ще у червні минулого року вона вдягла синьо-жовту футболку від бренду Аgolde на знак солідарності з українським народом.

 

Таємний агент: яке зізнання щодо Росії зробив Олег Винник та як «голуб миру може стати кротом»

Зі зброєю в руках: на фронті загинув український художник Антон Дербілов