in

«Він би не дозволив вивезти дівчинку» — кума актриси-зрадниці Галини Безрук звинуватила її чоловіка в тому, що вона залишилася в РФ

Актриса Галина Безрук, яка народилася у Краматорську Донецької області та прославилася роллю у серіалах «Останній солдат» та «Слуга народу», зараз живе в Росії.

Актриса почала їздити на проби до Москви 2014-го, незважаючи на початок військової агресії РФ та окупацію Криму. Останнім часом Безрук постійно живе в Росії, а минулого року стало відомо про те, що вона отримала там дозвіл на проживання. Через це в Україні до талановитої актриси стали ставитися як до зрадниці, і поставили її в один ряд із Лорак, Повалій, Лолітою та іншими запроданками.

Галина Безрук та Володимир Зеленський. Кадр із фільму «Слуга народу»

Виправдати подругу та куму днями спробувала актриса Любава Грєшнова, яка звинуватила у всіх бідах чоловіка Безрук, російського актора Артема Алексєєва. Пара одружилася 2016-го, і цього ж року у них народилася дочка Василиса.

За словами Грєшнової, саме донька стала каменем спотикання, яке завадило Безрук повернутися на Батьківщину після початку повномасштабного вторгнення. «Напевно знаю, що їй було дуже складно, вона переживала. Не могла зробити вибір – дитина із російським паспортом, чоловік теж. І він би не дозволив вивезти дівчинку. Я знаю, що Галя у душі дуже любить Україну. Думаю, їй важко далося рішення залишитися в Росії», — заступилася за колегу Любава Грєшнова.

Галина Безрук із чоловіком та дочкою

Водночас, навіть якщо прийняти за істину слова подруги, залишається загадкою, чому майже за два роки великої війни українська актриса жодного разу публічно не засудила дії російської влади та не підтримала рідну країну.

Читайте також. «Привіт із Одеси!» — Зрадниця Оксана Байрак повернулася з РФ в Україну

У Тельців — бюджет у критичному становищі, а Близнюкам — випаде чудова нагода розкрити себе: гороскоп на 23 грудня

«Сором-то який!» — співачка Слава розповіла, чому Кіркоров з’явився на «голу» вечірку Івлєєвої з катетером у руці