in

«Сором-то який!» — співачка Слава розповіла, чому Кіркоров з’явився на «голу» вечірку Івлєєвої з катетером у руці

Представники шоу-бізнесу, що залишилися в РФ, готові практично на все, аби нагадати про своє існування, і вже скотилися до публічних групових оргій.

Тобто складно описати те навіженство, яке влаштувала в одному з московських кафе телеведуча Настя Івлєєва. Усі учасники шабашу суворо виконали умови дрес-коду Almost Naked (майже голі) Дехто сприйняв назву надто буквально — репер Vacio, наприклад, з’явився у громадське місце лише в носінні, одягненому на його статевий орган.

Мабуть, передбачаючи той фактор, що побачивши таку безліч оголених чоловіків, йому може стати погано, Філіп Кіркоров передбачливо прийшов на вечірку відразу з катетером у руці — любов 56-річного співака до ніжних чоловіків уже ні для кого не є секретом.

Філіп Кіркоров та Настя Івлєєва

Про такий «апгрейд» примадонна розповіла співачка Слава, щоправда, катетер у тілі Кіркорова вона пояснила іншою причиною:

Як допустили таке? Гей-пропаганду не можна, а Содом та Гоморру можна, виходить? А Філіпка Кіркоров аж з катетером на руці прийшов. Мало на попу голу гляне — недобре стане, не дай боже! Артисти наші улюблені, бережіть себе!

Нагадаємо, на скандальному зборищі Івлєєвої було помічено також 60-річну співачку Лоліту. 

«Він би не дозволив вивезти дівчинку» — кума актриси-зрадниці Галини Безрук звинуватила її чоловіка в тому, що вона залишилася в РФ

Українку вирізали з ефіру та змусили ділити сцену з росіянкою, яку проштовхнули у топ-8: як пройшов суперфінал конкурсу «Міс Земля — 2023» у В’єтнамі