in

«Привіт із Одеси!» — зрадниця Оксана Байрак повернулася з РФ в Україну

Скандальна українська режисерка і телеведуча Оксана байрак, яка тривалий час перебувала в Росії з’явилася на батьківщині.

Артистка жодного разу публічно не засудила повномасштабне вторгнення, і не соромлячись позувала разом із відвертими путіністами, гуляючи Петербургом, за що в Україні стала одним із символів символом зрадництва і продажності в одному списку з Ані Лорак і Таїсією Повалій. Проте, на відміну від згаданих співачок, у Байрак щей вистачило цинізму потайки засвітитися в Україні і навіть посміятися зі своїх критиків.

Про появу зрадниці у рідній Одесі повідомив телеграм-канал «Культурна Прачечна», авторам якого вдалося зробити скрін із Instagram Байрак. У публікації ведуча потролила журналіста ТСН, який кілька днів тому написав статтю про те, що запроданка «розмріялася про повернення до Одеси».

У відповідь Оксана Байрак опублікувала пост ТСН додавши до нього свій коментар і геолокацію «Одеса. Чорне море». Ведуча відмітила, що публікація розсмішила їх з подругою, коли вони нібито сиділи в одеському ресторані в День святого Миколая. «З привітом із Одеси!», — написала Байрак.

Скріншот

Читайте також: Оксана Байрак, яка образила українців, втекла до РФ і веселиться з путіністом

Шість знаків Зодіаку чекає великий успіх цих вихідних

Важкохвора акторка Катерина Тишкевич повертається додому: зірка показала своїх рятівників