in

Дан Балан оригінально підтримав Україну на концерті в Молдові, присвятивши українцям свій популярний хіт

Молдовський співак Дан Балан, який ще до початку повномасштабного вторгнення активно просував свою музичну кар’єру в Україні, дав сольний концерт.

Варто зазначити, що це перший виступ артиста з 2022 року і відбувся він на його Батьківщині в рідному Кишиневі. Дан Балан наприкінці лютого 2022 року виступив проти російської агресії та засудив злочинні дії кремлівської влади. На момент початку війни, він перебував в Україні, але все ж зумів виїхати до Модови і несподівано зникнути з медійного простору.

І ось, 24 грудня на великій сцені, Дан Балан звернувся до українців перед тим, як виконав один зі своїх хітів Freedom, що в перекладі означає «свобода». Саме цей трек артист присвятив для українців, який є символічним для нашого народу в теперішній час. Артист, запросив на сцену одного із музикантів, який на англійській мові сказав важливі слова: «Я думаю це важливо. Я встиг провести час у прекрасному місті Києві. І я повинен сказати, що ця пісня для народу України. Свобода, яка потрібна, щоб жити, щоб вижити і щоб любити». 

Після цієї промови зал вибухнув шаленими оваціями і, на останок, Дан Балан вирішив доповнити промову свого товариша та заговорив на українській мові: «Ми знаємо, що на цей концерт прийшло багато гостей з України. Вітаємо вас усіх! Freedom!»

Читайте також: Все ж з Україною: Софія Ротару вперше за довгий час звернулася до співвітчизників

Помста за Су-34! РФ заявила про знищення F-16 в Україні: речник повітряних сил ЗСУ прокоментував цю інформацію

Ракам — шаленна вдача, Близнюкам — непростий вибір, а Терезам — приємні новини: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 27 грудня