in

«Н*цисты, валите в свою Украину» — Коля Сєрга розповів, як на «Культурний десант» напала проросійська бабуся

Український співак Коля Серга, який є засновником «Культурного десанту», розповів про неприємний інцидент, який стався з ним та його командою під час концерту у Дружківцях Донецької області.

Музикант, який з перших днів боронить Україну від російських оккупантів, приїхали на фронт аби підтримати бойовий дух українських військових. В репртуарі Сєрги є жартівливі коломийки, в яких він жартує над загарбниками. Однак, не усім сподобались слова пісні і раптом на нього накинулась бабуся, яка підтримує проросійську політику. Вона заявила, що Дружківка — це не Україна, а хлопців, назвавши «нацистами»  послала на Батьківщину.

«Из-за вас одни проблемы. Е***ые американцы вас купили. Я їй кажу: «Так ви ж самі матюкаєтесь». Вона відповідає: «Это я у вас научилась. Н*цисты, валите в свою Украину. Здесь вам не Украина». Я розумію, що конфліктна ситуація. Я кажу: «Слухайте, в мене для вас є подарунок – афробандерівець Мирослав Кувалдін», – пригадав артист.

В свою чергу, військовий Мирослав Кувалдін, що має нігерійське походження та на початку війни вступив у 69-й окремий батальйон територіальної оборони, а потім воював на Донбасі у складі 93-ї бригади, підтримав свого напарника.

«Він каже: «Слухай, мене звуть Мирослав Джонович Кувалдін. У мене мама – м**калька. І це єдина порядна м**калька, яку я знаю. А батько у мене з Нігерії. Як мені приємно думати, що для мого народження 50 років тому, н**ри ї**би м**калів», — пригадав слова Кувалдіна Коля Серга.

«Постійно з’їжджала, відмовлялася» — Коля Сєрга видав українську співачку, яка боїться їхати на фронт

«З’ясовували стосунки» — Камалія показала світлину, на якій «б’є» свого чоловіка Мохаммада Захура