in

«Відкрила двері і отримала удар в обличчя» — Наталю Могилевську намагалися пограбувати

48-річна співачка Наталя Могилевська кілька днів тому дала велике інтерв’ю Дмитру Гордону.

Зважаючи на шалену популярність Народної артистки, здавалося, журналістам уже давно відомо про кожен її крок, однак, як виявилося під час розмови, Могилевській є чим здивувати прихильників. Зокрема, справжнім шоком для фанатів Наталії Олексіївної стала історія про напад на неї грабіжників кілька років тому.

Як відомо справжня популярність прийшла до неї після перемоги на «Слов’янському базарі» у 1995 році. Окрім слави, Могилевська отримала тоді солідний грошовий виграш — 6 тисяч доларів. Щоправда на руки вона їх отримала аж через багато років, до того ж, організатори повідомили про нагородження представників преси, і це привернуло увагу злочинців, що ледь не коштувало зірці життя.

Мені цю премію не віддавали 5-10 років. Вона мені вже не потрібна була, коли мені її віддали. Але пройшла ця інформація в газетах, і що ти думаєш? На мене напали! Це було дуже серйозно. Побили мене! Мене врятувало те, що я розмовляла з мамою телефоном в цей момент. Я була у квартирі. Відкрила двері, отримала удар в обличчя. Він мене потягнув, і я опинилася за секунду на балконі. Але я розмовляла телефоном, і решта, з ким він був, подумали, що я не одна вдома, вони втекли і його залишили

Читайте також: 48-річна співачка Наталя Могилевська зізналася, що досі плекає надію стати матір’ю

«Це був короткостроковий джентльменський заїзд!», — Білан безглуздо спробував виправдатися за оголення у Івлєєвої.

«Треба здаватися! Навіщо боротися?!» — Ірина Федишин шокувала, як українці за кордоном втомилися від війни