in

48-річна співачка Наталя Могилевська зізналася, що досі плекає надію стати матір’ю

Легендарна українська співачка Наталя Могилевська заговорила на болючу для себе тему та зізналась, чому досі немає дітей.

Неодноразово, навколо її особи вертілося чимало слухів про те, що артистка вагітна і ось-ось народить первістка від загадкового чоловіка. Але, попри усі розмови, дива не трапилося і вона у свої 48 років у відвертій розмові з журналістом Дмитром Гордоном, зізналася, що думає з цього приводу.

«Я сумую, звичайно. І я ще сподіваюся», — з надією в очах промовила Наталя.

Наталя Могилевська з Дмитром Гордоном

Могилевська зізналася, що протягом цих років, вона будувала свою успішну кар’єру артистки, а своє особисте життя все відкладала на потім. Майже десять років зірка була самотньою і лише тоді, коли артистка переосмислила життєві цінності, Наталя знайшла своє справжнє щастя. Як відомо, наразі співачка проживає з чоловіком на ім’я Валентин, запевняючи, що нарешті стала щасливою.

«Чесно, я не наважилася, бо у мене не було чоловіка. Спочатку я думала тільки про кар’єру, а далі в якийсь момент я зрозуміла, що якщо не змінюсь, не стану гарною дружиною, яка не зациклена на роботі, то до мене не прийде нормальний чоловік. Я думала, що півроку попрацюю, а потім вийду заміж і будуть діти… І 10 років я була самотньою»,  — розповіла зірка.

Нагадаємо, що нещодавно Наталю помітили під час прогулянки з маленькою дитиною. Подейкують, що Могилевська могла народити немовля ще до початку повномасштабного вторгнення.

Читайте також: Дан Балан оригінально підтримав Україну на концерті в Молдові, присвятивши українцям свій популярний хіт

Ракам — шаленна вдача, Близнюкам — непростий вибір, а Терезам — приємні новини: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 27 грудня

П’яна повзала раком по підлозі: з’явилося нове відео 60-річної Лоліти на «голій» вечірці Івлєєвої