in

«Відчепіться від бідного Філіпа, він не спить із жінками», — Олексій Панін заступився за учасників вечірки Івлєєвої

Тема «голої» вечірки Насті Івлєєвої продовжує залишатися на перших шпальтах ЗМІ, що спеціалізуються на житті шоу-бізнесу.

Багато артистів дякують долі за те, що через зайнятість або збіг випадкових обставин вони не потрапили на скандальний шабаш. Інші, навпаки, шкодують, що не змогли стати учасниками гучної події. Зокрема, популярний актор Олексій Панін, який проживає зараз у США через підтримку України, став на захист фігурантів оргії.

Зазначимо, що зірка «Жмурок» частенько коментує захоплення своїх колег, зокрема він відкрито заявляв, що перебував в інтимному зв’язку з Філіпом Кіркоровим, якому зараз доводиться слізно вибачатися за свою появу в «Мутаборі». Панін похвалив Івлєєву за організацію вечірки й зазначив, що із задоволенням приєднався б, якби там були «нормальні люди».

Настя, офігенний формат вечірки! Якби ви були нормальні люди, я б із задоволенням до вас приєднався. У всьому світі такий формат досить відомий… Я б з радістю прийшов зі своєю дружиною разом, було б прикольно, якби вона привела мене в панчохах, на повідку. Це було б дуже креативно і класно. Але… На Вас чекає Північна Корея! Строєм і в піонерських краватках!

Читайте також: «Дуже засмутилася, тиск піднявся…» — після скасування концертів за участь у голій вечірці зрадниця Лоліта порівняла себе з мертвою людиною

«Я поплутав двері!» — Кіркоров спробував прикинутись дурником і виправдатися за участь у голій вечірці

Козерогам — успіхи у кар’єрі, Овнам — вибуховий скандал, а Водоліїв — чекає приємний день: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 30 грудня