in

«Дуже засмутилася, тиск піднявся…», — після відміни концертів за участь у «голій» вечірці зрадниця Лоліта порівняла себе з мертвою людиною

Найстаршій учасниці «голої» вечірки Івлєєвої Лоліті Мілявській чи не найважче перенести шок, в якому опинилися зірки після шквалу критики на їхню адресу.

За іронією долі «оргія» відбулася якраз напередодні Новорічних свят — періоду, який традиційно є найурожайнішими для артистів. Участь у мерзенному заході обернулася відвідувачам клубу «Мутабор» скасуванням їх участі у всіх Новорічних і Різдвяних шоу, концертах, фільмах і корпоративах. Не дивно, що риторика 60-річної Мілявської після цього стала зовсім не такою бадьорою, як кілька днів тому, коли вона описувала який «класний післясмак» залишив у неї шабаш і обіцяла повторити свій образ у 70 років.

У свіжому відео, яке Мілявська опублікувала у соцмережі, назвала «справедливим» рішення вирізати її з новорічних «Блакитних вогників» та вибачилася за присутність на Almost Naked Party. Зі скорботним виразом лиця зрадниця пожалілася на самопочуття: «Я засмутилася, тиск піднявся…Намагаюся триматися». Також 60-річня співачка спробувала пофілософствувати на цю тему. «Знаєте, чим жива людина від мертвої відрізняється? Тим, що жива аналізує ситуацію і робить висновки!», — мовила артистка, натякнувши на покаяння.

Читайте також «Це був короткостроковий джентльменський заїзд!», — Білан безглуздо спробував виправдатися за оголення у Івлєєвої.

Овнам — неземне щастя, а Терезам — складний вибір: Гороскоп для всіх знаків Зодіака на 29 грудня

«Бо мені їб*ть, як страшно!» — відомий український шоумен відповів чому він не на фронті