in

«Я поплутав двері!» — Кіркоров спробував прикинутись дурником і виправдатися за участь у голій вечірці

«Гола » вечірка Івлєєвої викликала ефект бомби, що вибухнула, і одразу після неї всі її учасники із захопленням розповідали, яке задоволення вони отримали від заходу.

Проте, буквально на другий день риторика відвідувачів клубу «Мутабор» кардинально змінилася! Причиною цього стала лавина критики, що звалилася на голови хайпоїдів. Активісти країни-агресора накинулися на зірок — як мовляв, у такий складний для держави час (це коли РФ сама напала на Україну і сотнями тисяч посилає своїх чоловіків на вірну смерть) зірки посміли виставляти на загальний огляд свої сідниці?! Учасників оргії стали масово виключати із новорічних «вогників» ті інших прибуткових заходів.

Почувши, що запахло смаженим, браві товариші по сцені стали в один голос звинувачувати один одного у тому, що сталося, намагаючись будь-що вигородити себе. Так, високомірний «примадон» Філіпп Кіркоров вмить перетворився на ображеного школяра, якого застали, коли він гадив за школою. Артист записав своє каяття на відео, в якому він заявив, що опинився на вечірці випадково, бо просто «поплутав двері»!.

У житті кожної людини бувають моменти, коли зайшов не в ті двері. Так, я знав про захід. Отримав запрошення, обіцяв прийти та прийшов. Але не знав про характер подій, які відбуватимуться за цими дверима і пішов

Читайте також: «Це був короткостроковий джентльменський заїзд!», — Білан безглуздо спробував виправдатися за оголення у Івлєєвої.

Відпочивши від війни, Потап повернувся в Україну і засвітився в обіймах найріднішої людини

«Відчепіться від бідного Філіпа, він не спить із жінками», — Олексій Панін заступився за учасників вечірки Івлєєвої