in

Суміш української вроди і американської харизми: голівудська акторка з України Міла Куніс з чоловіком і дітьми попали в об’єктив папараці

Уродженка Чернівців, голлівудська акторка Міла Куніс, та її чоловік, актор Ештон Катчер влаштували спільний вихідний та прогулялися околицями свого містечка.

Популярна актриса провела в Україні перші 7 років свого життя, а згодом виїхала за кордон. У 2012 році Міла почала стосунки з Ештоном, а вже через два роки вони узаконили свої відносини у Каліфорнії.

Подружжя пильно приховує дітей від громадськості та не показує їх публіці.
Під час прогулянки папараці встигли сфотографувати турботливих батьків з двома дітьми — донька Вайетт Ізабель і Димитрій Портвуд. Міла тримала за руку свою маленьку копію темноволосу 9-річну доньку, а поряд із ними йшов Ештон з світло-русявим 7-річним сином.

Велика кількість підписників зіркової пари зазначило, що в змішаних шлюбах народжуються дуже красиві діти. Саме так і сталося в Куніс та Катчера і це помітило чимало користувачів Інтернету:

  •  “Неможливо відірвати очей від їхньої краси”
  •  “Ось що буває, коли українка народжує від американського красеня”
  • “Вони успадкували мамину слов’янську зовнішність і татів колір волосся”
  • “Вони зовсім не схожі на маму і тата, але дуже красиві”,
  • “Які гарні діти”
Українка Міла Куніс зі своєю сім’єю

Варто зазначити, що з початком повномасштабного вторгнення акторка українського походження не забулася про своє походження, а навпаки, запустили благодійний збір коштів «Stand With Ukraine» на платформі GoFundMe на користь Flexport та Airbnb. Їм вдалося зібрати понад 37 млн доларів, також вони пожертвували з власного бюджету 3 мільйони доларів для підтримки українського народу.

Читайте також: Дякуємо за підтримку! Новорічне привітання Нагієва викликало істерику в росіян

Натякнув на Баскова: Кіркоров вперше відповів на питання хто «залазив у його димар»

Наталя Могилевська назвала імена своїх доньок і шокувала зізнанням коли саме вона прийняла їх у свою сім’ю