in

«Ми з тобою, Україна!» — учасник легендарної шведської четвірки ABBA Б’єрн Ульвеус та зірка серіалу «Вікінги» Кетрін Винник підтримали українців в роковини війни

24 лютого, у річницю повномасштабного вторгнення рф до України свою підтримку та солідарність з нашою країною висловили всесвітньо відомі зірки.

Зокрема, до українців звернувся один з учасників легендарної шведської четвірки ABBA Б’єрн Ульвеус, а також голлівудська акторка українського походження, зірка серіалу «Вікінги» Кетрін Винник.

Звернення обох знаменитостей з’явилися на платформі United24 в Instagram.

Так, Б’єрн Ульвеус записав своє відео на тлі будівлі парламенту Швеції і зазначив, що обрав це місце, бо розуміє, чому і за що ми боремося з тираном. «Не було й дня від 24 лютого минулого року, щоб я не думав про вас і про ті страшні, жахливі труднощі, з якими ви боретесь», — сказав Ульвеус і додав українською мовою: «Ми з тобою, Україно!».

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от UNITED24 (@u24.gov.ua)

Своєю чергою, акторка Кетрін Винник зізналася, що пишається своїм українським корінням, що вона солідарна з українським народом і що в України є підтримка, її молитви та її боротьба: «Ви не самі. Слава Україні!» – сказала Винник.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от UNITED24 (@u24.gov.ua)

Святослав Вакарчук виконав гімн України на церемонії нагородження захисників України в честь річниці повномасштабної війни

«Як вам не соромно?» — Потапа критикують через його новий трек, а він швидко видаляє коментарі