in

Дякуємо за підтримку! Новорічне привітання Нагієва викликало істерику в росіян

Російський актор Дмитро Нагієв, який неодноразово робив натяки на підтримку українського народу, але все ж уникає прямого засудження повномасштабного вторгнення, яке розпочала Росія 24 лютого 2022 року, викликав у росіян бурю негативних коментарів своїм привітанням з Новим роком.

З моменту вторгнення російських загарбників на українські території музикант став все рідше з’являтися на телеекранах і майже припинив вести свій акаунт в соціальній мережі, але 1 січня вирішив зробити виняток. У новому відеоролику шоумен прогулювався із собакою та звернувся до підписників.

«З новим, добрим, мирним, красивим, ситним, справедливим, вільним, надійним роком», — промовив з посмішкою на обличчі Дмитро.

Цю промову багато підписників з України сприйняли, як заклик до миру та справедливості, а саме головне свободи, яку наразі в українців нахабно відбирають російські загарбники та правлячі верства Кремля. А росіяни в свою чергу визвірилися на Нагієва та почали вимагати від нього пояснення, обізвавши його «тварюкою» і «нєтвойністом».

Росіяни обізлилися на Нагієва

Сам Дмитро, тримаючи інтригу, підлив масла у вогонь, написавши під роликом: «Геть запаморочення від успіхів, скажемо «ні» анальній контузії. З Новим роком. Чекайте наказів».

Нагадаємо, що в березні минулого року актор вийшов на зв’язок зі своїми підписникам в Інстаграм в синьо-жовтій куртці та неабияк розізлив росіян. Він зізнався, що політика, якої дотримується Путін, йому здається дивною.

Читайте також: СБУ накрило російську блогерку, яка приїхала на відпочинок в Карпати

Готовий знищувати українців: 22-річний син Охлобистіна вступив до армії РФ під благословення батька

Тельцям — хороший фінансовий дохід, а Дівам — варто відмовитися від алкоголю та фаст-фудів: Гороскоп на 3 січня