in

Навіть у народних є грішки: за що Тіна Кароль потрапила у топ найвідоміших коханок України

Відомий в колах українського шоу-бізнесу блогер Богдан Беспалов оприлюднив свій варіант найвідоміших українських співачок, які у свій час були коханками.

У список, який очолила Настя Каменських, неочікувано потрапила і Народна артистка України Тіна Кароль. Невдовзі після смерті її чоловіка Євгенія Огиря одразу декілька таблоїдів стверджували, що володіють інформацією про стосунки співачки з впливовим бізнесменом Ігорем Коломойським. Відзначимо, що Тіні тоді було 32, а Ігорю Валерійовичу 53 — він мав дружину і двох дітей, які мешкають у Швейцарії.

Очевидно, саме цю пару мав увазі Беспалов, хоча імені загадкового «олігарха» не назвав. «Це настільки непотопаючий персонаж, що стовідсотково він залишиться. І його бізнес, і його активи, і все у нього буде добре», — сказав у своєму блозі Беспалов, вочевидь, натякаючи на те, що зараз Коломойський перебуває під арештом. «Вірю в цей роман на 99,9%. Занадто багато ходило чуток. Занадто багато інформації навколо та уваги. Я вірю, що диму без вогню не буває» — заявив блогер.

Читайте також: «Хизуватись недоречно, патріотко!» — Мішина в Таїланді повигиналася біля басейну у відвертому бікіні і нарвалася на жорсткий хейт

«Настя, у вас голова відклеїлася!» — Волочкова стала посміховиськом на відфотошопленому фото з оленями

Великі очі і пишні груди: штучний інтелект створив дівчину мрії кожного чоловіка