in

Оголена Санта Дімопулос позувала на Балі для фотографки, яка працює в Росії

Українська співачка Санта Дімопулос, яка на початку повномасштабного вторгнення виїхала за кордон, похизувалась світлинами, які, як виявилося, зробила їй росіянка.

Артистка, яка влітку засвітилася на вечірці доньки російського олігарха Ельдара Османова, зараз відпочиває на Балі, де і зустріла Новий рік без чоловіка та дітей. Санта поділилася відвертими кадрами з відпочинку в своїх соціальних мережах. Випускниця третього сезону вокального шоу «Фабрика зірок» влаштувала фотосесію, де постала цілком оголеною під струменями води, прикриваючи інтимні місця руками.

«Гарно, навіть без ретуші», — підписала зірка під фото.

Санта Дімопулос / Фото: instagram.com/santadimopulos

Гарячі кадри Дімопулос оприлюднила без фотошопу та фільтрів, а також відмітила сторінку фотографа, якою виявилася росіянка Тетяна Кудряшова. В її акаунті вказано, що вона працює у двох країнах — Індонезія та Росія. Наприкінці осені, папарацці засвітилася в країні-терористці, де відзняла фотозйомку.

Тетяна Кудряшова працює в Росії

Кудряшова зробила репост фото, яке розмістила Злата і зізналася, що це було «чудове знайомство» і їм вдалося багато на фотографувати.

Санта Дімопулос

Читайте також: Репер Vacio, який явився на вечірку Івлєєвої з носком на причинному місці, отримав повістку у військкомат

Репер Vacio, який явився на вечірку Івлєєвої з носком на причинному місці, отримав повістку у військкомат

На 71-ому році обірвалося життя відомого українського співака Віталія Білоножко