in

«Допомагаю нашим громадянам» уродженка Мукачево Лоліта Мілявська заявила про допомогу Бєлгороду

Артистка Лоліта Мілявська ще на початку повномасштабного вторгнення дякувала українцям за їхню доброту і великодушність, коли абсолютно чужі люди допомогли її в евакуації матері і доньки, що кілька тижнів провели у сховищі, ховаючись від російських ракет.

Проте, як тільки її рідні опинилися у безпеці, запроданка зняла жалібну маску і знову взялася розважати росіян своїми концертами, доводячи свою відданість кремлівській владі і заробляючи криваві рублі. Щоправда, її підлабузництво швидко забули після участі 60-річної Мілявської у «голій вечірці» Івлєєвої — співачку стали обзивати «брудною жид*вкою» і гнати геть із країни.

Оскільки сльози і прохання пробачити на вплинули на критиків Мілявської, та змушена була поплатитися за ганьбу фінансово. Кілька днів тому артистка закликала приєднатися до ще однієї учасниці вечірки, Ксенії Собчак, і допомогти бєлгородцям, які постраждали від удару, які ЗСУ нанесли по росіянам у відповідь на атаку Києва, Львова, Харкова та інших українських міст 29 грудня минулого року.

При цьому уродженка Мукачево цинічно назвала бєлгородців «нашими гражданами»:

Читайте також. П’яна повзала раком по підлозі: з’явилося нове відео 60-річної Лоліти на «голій» вечірці Івлєєвої

Дженніфер Лопес вперше зізналася, чому у Бена Аффлека завжди такий незадоволений вираз обличчя

«Замаскувався та й відсиджується» — Потап засвітився в Дубай і зганьбився спробою заговорити українською