in

«Стара брудна жид*вка, давай до себе в Україну» — Лоліту погнали з РФ після голої вечірки

Учасники голої вечірки Івлєєвої продовжують пожинати плоди своєї безглуздої спроби зловити хайп.

Ми вже писали про санкції, які можуть спіткати поки що Народного артиста Кіркорова — на його поведінку вже звернули увагу офіційна влада. Тепер відповідати за свої дії довелося уродженці України Лоліті Мілявській, якій у свої 60 також захотілося струснути старовиною.

У своєму Telegram скандальна співачка спробувала виправдати свою присутність на оргії невинним бажанням побачитися з друзями. «Ви знаєте, коли ти в 60 приходити на таку подію, це один із небагатьох шансів побачити своїх друзів… Поки молодь «денсить» у старих друзів є можливість поспілкуватися, розповісти останні новини зі свого життя» , — промимрив Лоліта на камеру.

Мілявська та Кіркоров на вечірці

Вибір наряду, що більше підходить для виходу на роботу дівчині легкої поведінки, Мілявська пояснила просто. Мовляв, нічого придатного не було, ось і згадала про костюм, що завалявся ще з тих часів, коли вона мала коханця. «Знайшла пояс для панчіх. У мене колись був коханець, і я думала, що пояс мені знадобиться. Потім коханця я втратила, а пояс лишився. І ось, взяла та прикрила живіт, щоб не було видно вікових змін…»,  — розповіла співачка.

Варто зазначити, що виправдання Мілявської не вразили користувачів Мережі, і свою частку критики вона отримала сповна. Доходило до того, що стару співачку навіть пропонували вигнати з РФ: «Стара дряхла жидівка, давай до себе в Україну, та інший хейт. Я просто не звертаю уваги», — поскаржилася артистка.

Читайте також «Тепер я Червона Шапочка!» — Неадекватна Лоліта на червоній доріжці зняла спідню білизну і натягла на голову

Близнюкам — перемога, а Скорпіонам — скандали: Гороскоп для всіх знаків Зодіака на 26 грудня

«12 років узаконеного щастя!» — Галкін та Пугачова показалися на романтичній вечері з приводу річниці весілля