in

«Замаскувався та й відсиджується» — Потап засвітився в Дубай і зганьбився спробою заговорити українською

Репер та продюсер Олексій Потапенко, який тривалий час знаходився в ОАЕ, здивував своїм зовнішнім виглядом та відзначився поганим знаннями українського фольклору.

Потапа зненацька застукали в одному з місцевих закладів харчування в Дубай — він сидів на стільці біля барної стійки. Місцевий блогер підійшов до артиста та поцікавився, з якої він країни. Знаменитість розгубився і, перш ніж відповісти, оглянувся навколо себе, а тоді зізнався, що з України. Потім блогер запитав продюсера про його улюблену цитату на рідній мові. Зірка довго не роздумуючи, відповів: «Що тебе не вбиває, то тебе не вбиває». Але насправді ця приказка звучить дещо інакше: «Що тебе не вбиває, то робить сильнішим».

Ролик з опитуванням, блогер розмістив на своїй сторінці в Інстаграм і, переглядаючи його, дехто з українців спочатку не впізнали співака: Потап був одягнений в чорну шкіряну куртку та кашкет.

Також в коментарях репера дорікнули за те, що він не знає відомих українських приказок:

  • Це Потап???Щось дуже схоже…
  • А чому він не на фронті?!
  • Потап замаскувався, відсиджується. Справжній патріот…
  • Вигадав приказку сам
  • Псевдо патріот

Варто нагадати, що скандальний український блогер Богдан Беспалов у своєму новому випуску злив секретну інформацію про репера Олексія Потапенка, який нібито планує знову повернутися в російський шоу-бізнес.

Читайте також: «Допомагаю нашим громадянам» уродженка Мукачево Лоліта Мілявська заявила про допомогу Бєлгороду

«Допомагаю нашим громадянам» уродженка Мукачево Лоліта Мілявська заявила про допомогу Бєлгороду

Стрільцям — шалена вдача, а Терезам — нові горизонти: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 13 січня