in

Скоро відмітить два роки: дружина-українка Макаревича показала нові фото їхнього сина, який вже стає копією батька

70-річний співак та фронтмен російського гурту «Машина времени» Андрій Макаревич насолоджується батьківством та сімейною ідилією.

Після третього розлучення артист більше не планував офіційно одружуватися, але зустріч із Ейнат Кляйн (справжнє ім’я якої Інна Калініна), кардинально змінила його погляди та плани на життя. У 2019 році пара зіграла скромне весілля у колі найближчих людей, а через декілька років 39-річна киянка народила для артиста спадкоємця, якого назвали Ейтан. Сім’я, яка з 2014 року засуджує путінський режим та підтримує Україну, наразі живе в Ізраїлі та займається вихованням сина.

Декілька днів тому Кляйн поділилася новими сімейними фото, на яких чітко можна розгледіти кожну рису обличчя дитини. В описі під кадрами, Ейнат зізналася, що народження сина — це найкраще, що вона могла зробити у своєму житті.

«Іноді мені здається, що найкраще, що я змогла зробити в житті – це народити дитину-сабру. Першого у всій нашій різноманітній та немаленькій родині хлопчика-ізраїльтянина» — зазначила дружина Макаревича.

Дружина та син Андрія Макаревича

Підписники в коментарях відразу помітили, що хлопчик, як дві краплі води схожий на свого зіркового батька:

  • Чудовим батькам чудові діти ❤️❤️❤️
  • Вилитий тато! Напевно, татовий талант дістався у спадок. Чудовий! 
  • Ви така гарна та любляча мама! Ви розквітаєте як квітка в обіймах свого малюка!
  • Татовий копіюнчик❤️

Читайте також: У кожного свій фронт: російськомовна співачка Лобода роздягнулася для відвертої фотосесії на Балі

За проукраїнські вислови: Галкіну відмінили концерти у Таїланді, а в Еміратах виписали штраф у 1 млн

«Вгамуйся!» — Ксенія Мішина в роковини трагедії в Дніпрі розізлила українців відвертим відео в бікіні на яхті у Таїланді