in

У кожного свій фронт: російськомовна співачка Лобода роздягнулася для відвертої фотосесії на Балі

Російськомовна співачка Світлана Лобода, яка заявила, що не збирається перекладати свої пісні українською, потішила прихильників відвертими кадрами з відпочинку.

Артистка наразі старається усілякими силами повернути інтерес українців до своєї творчості, але, попри все, вона й надалі продовжує співати мовою країни-терористки, яка вже два роки знищує українську націю. Білети на її виступи за кордоном розбирають не так, як того хотілось  би Світлані.

На початку нового року, зірка вирішила відпочити та відновити сили, поїхавши на Балі на узбережжя Індійського океану. 41-річна знаменитість влаштувала спекотну пляжну фотосесію, а відповідною серією кадрів поділилася в Інстаграм. Для цієї нагоди вона обрала «металічні» бікіні з зеленим відтінком. Крихітний купальник, який ледь приховав оголені груди Лободи, ідеально підкреслив її струнку фігуру. Свій спокусливий образ співачка доповнила кепкою та сонцезахисними окулярами. Волосся вона вирішила залишити розпущеним.

Світлана Лобода на Балі

«Засинати вчасно, прокидатися із сонцем, багато гуляти, дихати, не носити ні грама косметики та не працювати хоча б кілька годин. Часом найскладніша самодисципліна для несправних трудоголіків виглядає саме так» — підписала Світлана звабливі фото мовою країни-окупанта.

Світлана Лобода продовжує розмовляти російською мовою

В коментарях підписники розділилися на дві категорії: одні — засудили артистку за хизування відпочинком в той момент, коли хлопці на фронті потребують захисту та донатів, а інші — побажали своєму кумиру гарного відпочинку та оцінили її фігуру:

  • Так гидко… спочатку українською писала, а тепер постійно російською
  • А що ви поїхали? Чому ви покинули ЗСУ?
  • А ці трикутники для чого? Треба було і їх зняти, що там уже приховувати.
  • А що російською? Де твій патріотизм?

Читайте також: «Ти вже так зашкварився, що нічого не допоможе!» — Потап спробував розчулити українців, показавши найцінніший подарунок на Новий рік, але нарвався на хейт

Діви — зможуть озолотитися, Козерогам — вибуховий скандал, а Левів — чекає приємний день: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 16 січня

За проукраїнські вислови: Галкіну відмінили концерти у Таїланді, а в Еміратах виписали штраф у 1 млн