in

«Будьте живі!» — фронтмен гурту «Машина времени» Макаревич, який з сім’єю живе в Ізраїлі, вийшов на зв’язок

Вже деклька днів Ізраїль потерпає від вторгнення терористичного угрупування ХАМАС на його території.

Як відомо, в епіцентрі бойових дій опинилися багато артистів і тому прихильнники непокояться за них. Серед них фронтмен гурту «Машина времени» Андрій Макаревич, який ще на початку повномасштабного вторгнення публічно засудив російську агресію та виїхав на постійне місце проживання в Ізраїль разом зі своєю дружиною та однорічним сином.

І ось, лише нещодавно музикант вийшов на зв’язок та повідомив про своє місцеперебування. За його словами, на щастя, співак наразі перебуває у гастрольному турі країнами Європи і знаходиться далеко від зони бойових дій.

«У світлі того, що відбувається, жодного бажання немає хвалитися успішними концертами, а також обговорювати марні висловлювання, які російська жовтуха приписує мені. Тим не менш, сьогодні завершили тур Німеччиною і завтра летимо до Лондона. Бажаю удачі нашим бійцям і рахую години та дні до нашої перемоги. Будь ласка, будьте живі», — побажав Макаревич перемоги для Ізраїлю.

А щодо дружини Ейнат Кляйн та сина, то ті теж перебувають в безпечному місці в одній із країн Південної Азії.

Хочема нагадати, що в епіцентрі бойових дій опинилося зіркове подружжя Максима Галкіна та Алли Пугачової. Шоумен через декілька годин після нападу звернувся до своїх шанувальників.

«В іншій країні це страшніше!» — відома українська співачка поділилася відчуттями, опинившись серед бойових дій в Ізраїлі

Зіркове подружжя Максима Галкіна та Алли Пугачової втікає з епіцентру бойових дій в Ізраїлі: їх помітили в аеропорту