in

«Справжні моделі!» — 77-річний Сильвестр Сталлоне вийшов у світ із дорослими доньками-красунями

Голлівудський актор Сильвестр Сталлоне, який досягнув успіху в численних бойовиках, особливо завдяки серіям стрічок «Роккі» та «Рембо», показався зі своїми дорослими доньками.

Незважаючи на вже немолодий вік, 77-річний режиссер продовжує зніматися в кіно, але навіть якщо він раптом припинить свою акторську діяльність —  у нього вже є гідна заміна. Слай не приховує і сам, що пишається своїми трьома дорослими дочками, одна з яких, Сікстін, пішла його стопами і підкорює кінематограф.

Нещодавно, Сильвестр поділився новим фото, на якому позує в оточенні своїх спадкоємиць, які з’явилися на світ у шлюбі з Дженніфер Флавін: 26-річної Софії, 25-річної Сікстін і 21-річної Скарлетт. Дівчата виглядають дуже ефектно в кадрі, демонструючи ідеальні фігури.

Сильвестр Сталлоне з дочками Софією, Сікстін і Скарлетт

«Мені дуже пощастило мати таких чудових, люблячих дітей, які не приносили мені нічого, крім радості. Тепер я хочу, щоб вони перестали рости такими високими! Лол!» — жартівливо написав актор під фото.

Варто зазначити, що у Сталлоне, окрім дочок, ще є дорослий син Сірджео від колишньої дружини Саші Чак. У пари був ще один син, якого звали Сейдж, але він помер у 2012 році у віці 36 років через проблеми із серцем.

Читайте також: «Врятуйте мене!» — акторка Катерина Тишкевич зізналася, як і чому опинилася в психлікарні

Дівам — прибутковий проект, а Терезам — слідувати за інтуїцією: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 18 січня

Спалилися в ефірі: Кіркоров і Лазарєв, обнявшись, заявили, що давно не дивляться на дівчат