in

«Це сталося в 1995 році…» — Кіркоров відверто розповів про свій перший контакт з представником ЛГБТ і назвав його прізвище

Позиціонуючий себе «поп-королем» естради співак Філіп Кіркоров насправді добре відомий як звичайний представник людини з нетрадиційною орієнтацією.

Артист лише одного разу був одруженим — з відомою співачкою Аллою Пугачовою. Варто відзначити, що саме любов Філіпа до «ніжних хлопчиків» і стало головною причиною їх розлучення. Дітей і Кіркорова і Пугачової немає, а зараз співак самотужки виховує хлопчика і дівчинку, яких йому народила сурогатна мама.

Зараз 56-річний Кіркоров все частіше з’являється на публіці в парі із чоловіками, і, фактично, перестав приховувати свої нетрадиційні погляди. Втім, якщо пошукати архівні матеріали, можна знайти знайти докази того, що і на початку своєї кар’єри недосвідчений артист не раз обмовлявся про свої зв’язки з представниками ЛГБТ.

Зокрема, «примадон» розповідав історію про контакт із гомосексуалістом із Чернігова на ім’я Сергій Мироненко. Кіркоров зізнався, що той обманув його, але все ж наголошує, що він не засуджує людей нетрадиційної орієнтації.

Читайте також: Спалилися в ефірі: Кіркоров і Лазарєв, обнявшись, заявили, що давно не дивляться на дівчат

«Терміново потрібна допомога!» — Ольга Сумська у відчаї звернулася до українців

Ховав у трусах: відомого російського актора спіймали в центрі Москви з наркотиками