in

Ховав у трусах: відомого російського актора спіймали в центрі Москви з наркотиками

Відомого російського актора Анатолія Руденко, який підтримує повномасштабне вторгнення та кровопролитну війну в Україні, затримали працівники поліції.

Ввечері 17 січня патрульні зупинили таксі, в якому перебував путініст, для перевірки документів. Увагу поліції привернула напружена та нервова поведінка Анатолія і вони вирішили обшукати його. Співробітники правоохоронних органів знайшли на його тілі наркотики, які він скотчем приклеїв до тіла в паховій ділянці.

Затриманий артист почав виправдовуватися і заявив, що підняв підозрілий пакетик, коли вигулював свою собаку, подумавши, що то отрута для бездомних тварин. Згодом, після експертизи стало відомо, що Руденко переховував в себе в трусах 0,57 грамів порошкового наркотику під назвою мефедрон.

Наразі проводиться слідство.

Анатолія Руденко затримала поліція

Читайте також: «Це сталося в 1995 році…» — Кіркоров відверто розповів про свій перший контакт з представником ЛГБТ і назвав його прізвище

«Це сталося в 1995 році…» — Кіркоров відверто розповів про свій перший контакт з представником ЛГБТ і назвав його прізвище

«Я знову бачу її тією…» — Олександр Волошин зізнався, що має наміри відновити відносини зі своєю колишньою дружиною