in

Після відміни концертів в Таїланді за проукраїнські вислови Галкін знайшов нове казкове місце для виступу

Нещодавно прихильники творчості гумориста Максима Галкіна отримали неприємну новину — старт його гастролей у 2024 році неочікувано довелося перенести.

Причиною цього стало рішення влади Таїланду, якій не сподобалася антивоєнна проукраїнська позиція артиста і те, що він гостро критикує кремлівських можновладців на чолі з диктатором Путіним. Однак, без роботи талановитий пародист нудьгував недовго — практично одразу він анонсував сольний концерт у іншому екзотичному місці — на Балі.

«Дорогі друзі! Незабаром — мій найближчий гумористичний концерт, він відбудеться на Балі. Приходьте 27 січня. Я чекаю на своїх улюблених глядачів на свою нову гумористичну програму. До зустрічі!», — радісно оголосив Галкін у відеозверненні на своїй сторінці в Інстаграм.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

Варто відзначити, що під час перебування на острові Максиму Галкіну треба бути обережним — кілька днів тому зірка серіалу «Кріпосна» Ксенія Мішина пожалілася прихильникам, що отруїлася на Балі місцевої їжею і навіть показала фото під крапельницею. 

«Помагатєлі, коли хлопців підете міняти в окопах???» — українці рознесли «кварталівців» які приїхали попіаритися на передову

Гороскоп на 26 січня 2024 року для всіх знаків зодіаку: День для реалізації складних проектів