in

Через підтримку України і критику Кремля: Максима Галкіна не пустили на Балі

Нещодавно стало відомо про те, що коміку Максиму Галкіну, який виїхав з РФ в знак протесту проти вторгнення в Україну, не дозволили виступити в Таїланді, де у нього було заплановано кілька концертів. Після цього артист анонсував виступ на Балі, який мав відбутися у суботу, 27 січня.

Однак і цього разу опозиційного до російської влади коміка чекала невдача. За повідомленням джерел видання «Дождь» 47-річного шоумена затримали в аеропорту міста Денпасар і не пустили далі. Незважаючи на те, що і гастрольна віза, і інші необхідні документи були оформлені належним чином, Максима Галкіна депортували з Індонезії.

Співробітники митної служби пояснили шоумену, що його паспорт фігурує у так званому «чорному списку» осіб, яким заборонено в’їзд в країну. На думку російського продюсера Максима Волкова, який спеціалізується на організації заходів за кордоном, таке поводження з Галкіним є результатом тиску російської влади на державні окремих органи зарубіжних країн.

На своїх виступах Галкін незмінно критикує кремлівську владу

Відмітимо, що острів Балі є улюбленим місцем відпочинку українських зарок шоу-бізнесу — нещодавно звідти повернулася Ксенія Мішина, а акторка Анна Трінчер на днях поділася звідти неприємними новинами.

«Так, я стара…І не буду говорити, що у мене душа молода…», — 74-річна Алла Пугачова відверто висловилася про своє самопочуття

Бідна багата дівчинка: зірка серіалу «Район Беверлі-Хіллз» Торі Спеллінг зі своїми 5 дітьми живе у автофургоні через розлучення із чоловіком