in

«В Індонезії були здивовані такою увагою до мене з боку влади РФ» — Галкін особисто прокоментував його депортацію з Балі

Ще учора наше видання публікувало інформацію про те, що гумористу Максимму Галкіна не дадуть можливості виступити на Балі, де він раніше анонсував свій концерт.

Сьогодні шоумен особисто підтвердив це і дав свій коментар з приводу інциденту. 47-річний артист розказав, що його дійсно завернули ще в аеропорту, однак підкреслив, що співробітники летовища і міграційної служби діяли максимально коректно. «У в’їзді до Індонезії справді відмовили на паспортному контролі. При цьому за два дні до цього схвалили робочу візу. Усі документи на виступ були гаразд. Мова не йде про жодні чорні списки. А то вже написали. Жодної ворожості до мене теж. Офіцери прикордонної служби були дуже ввічливими», — написав Галкін в Інстаграм.

На своїх концертах Галкін гостро висміює путінських поплічників

Разом з тим артист заперечив слухи про так званий «чорний список», у який ніби то занесено його ім’я. Те, що йому не дозволили виступити на Балі, шоумен назвав прямим проханням індонезійцям з боку Кремля — йому навіть показали лист із відповідною вказівкою, хоча копію зробити не дозволили. «Усі служби, як транспортні, так і прикордонні, висловлювали подив, чим я заслужив таку честь і таку персональну увагу від російської влади.
Усі вкиди, що це якась позиція уряду Індонезії, сміховинні, бо вони мене просто не знають. Їм набагато спокійніше задовольнити прохання РФ, ніж розумітися на питаннях якогось одного окремо взятого ним невідомого артиста«, — відзначив гуморист.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

Максим Галкін розповів, що у випадку з відміною його попередніх двох концертів у Таїланді росіяни діяли за іншою схемою і домовлялися конкретно із власниками концертних залів, у яких були заплановані його виступи.

Із милої дівчинки — у справжню принцесу! Як змінилася 10-річна донька Пугачової та Галкіна, народжена сурогатною матір’ю

«Коштує 100 тисяч доларів»: відому українську співачку звинуватили в ескорті