in

Змінив РФ на США: затятого путініста Кіркорова разом із коханцем помітили у Нью-Йорку з великими пакетами в на плечах

Один з найвідданіших кремлівському режиму російських артистів — Філіп Кіркоров несподівано змінив РФ на США.

Після участі у скандальній «голій вечірці» на поп-короля звалилася маса критики прихильників «сво» — як, мовляв, у такий непростий для країни час, коли вороги оточили ні в чому не винну «мирну Росію», народний артист дозволив собі позувати перед камерами майже без одягу. Публічні вибачення і пояснення Бедросовича, що він просто «сплутав двері» не допомогли, ба більше, патріотів не переконала навіть фінансова допомога Кіркорова жителям Бєлгорода.

Розчарувавшись у своїх російських фанатах, співак вирішив перечекати їхній гнів у «загниваючому Заході» і подався у США, куди він зазвичай приїздить на Новорічні канікули. Скандального виконавця помітили на Манхеттені на виході із «Медісон Сквер Гарден» після концерту Мадонни.

Як завжди, 56-річний артист був у супроводженні свого ніжного друга — Максима Ситніка, який услужливо допомагав партнеру нести великі пакетами із мерчами американської співачки.

Судячи з усього, у Кіркорова і Ситніка зав’язалися серйозні стосунки — раніше пара разом відпочивала у Китаї, а ще до цього разом проводили відпустку у Греції.

«Памагітє, тупа 360 $ на мєстє!» — Трінчер отруїлася на Балі і перейшла на російську, коли дізналася ціну за крапельницю

Співробітники ТЦК затримали Григорія Решетника на вокзалі в Одесі