in

«Памагітє, тупа 360 $ на мєстє!» — Трінчер отруїлася на Балі і перейшла на російську, коли дізналася ціну за крапельницю

Справжня епідемія харчового отруєння спіткала українських зірок під час зимових канікул, причому незалежно від місця їх перебування.

Першою тривогу забила Ольга Сумська, яка  відправилася на гірськолижний курорт у Австрію. Тоді народна артистка отримала добрячу порцію хейту, коли користувачі дізналися, що з нею Україну покинув і її чоловік, Віталій Борисюк. Зірка «Кріпосної» Ксенія Мішина пожалілася прихильникам на отруєння під час відпочинку на Балі, причому зробила це якраз у той день, коли співвітчизникам було геть не неї через масовану ракетну атаку Києва і Харкова.

Тепер на сполох забила Анна Трінчер. Артистка також вибрала для зимових канікул Балі і теж не розрахувала з місцевими делікатесами. Через отруєння екс-дружина Олександра Волошина змушена була лягти під крапельницю.

Скриншот Instagram

Дізнавшись про ціну послуг балійської «швидкої допомоги» — 360 доларів, шокована зірка «Школи» аж перейшла на більш звичну її російську мову. «Тупа 360 $ на месте», — написала Трінчер у Інстаграм-сторіс.

Скриншот Instagram

Читайте також: скандальна блогерка Алхім реготала та танцювала під російську музику на фоні Алеї Героїв у Хмельницькому.

Скандальна блогерка Алхім реготала та танцювала під російську музику на фоні Алеї Героїв у Хмельницькому

Змінив РФ на США: затятого путініста Кіркорова разом із коханцем помітили у Нью-Йорку з великими пакетами в на плечах